Wat 1003 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
perfect!!
Prima restaurant, heerlijk gegeten en goede bediening.
we hebben voor de eerste keer mee gedaan aan de restaurantweek en het is ons prima bevallen. Mooie ambiance plezierige sfeer en een fantastiche bediening. Het diner was bijzonder goed met veel aparte en smaakvolle gerechten.
we hebben voor de eerste keer mee gedaan aan de restaurantweek en het is ons prima bevallen. Mooie ambiance plezierige sfeer en een fantastiche bediening. Het diner was bijzonder goed met veel aparte en smaakvolle gerechten.
Het diner was fan-tas-tisch! Smakelijke en verrassende amuses, verrukkelijke gerechten en professionele en geruisloze bediening! Chapeau! We zijn verwend......uw restaurant staat zeer terecht op nr. 1 in de culinaire rubriek van De Gelderlander.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!