Wat 936 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Een fijne ervaring in een erg mooi restaurant. Gerechten zijn goddelijke kunstwerkjes geserveerd door vakkundige gastvrouwen en -heren.
Erg lekker gegeten, en goede wijnen bij de gerechten.
Wat een culinaire ervaring was het 10 gangen amusemenu. Heerlijk eten en persoonlijke bediening in een mooie, sfeervolle ambiance. Dat was onze ervaring van ons etentje in 't Raedthuys in Duiven.
Vanaf de ontvangst tot aan het weggaan was de service, bediening, ambiance en sfeer uitstekend. Het diner was vervolgens uitmuntend. Verfijnd, verrassend en zeer smakelijk. Een absolute aanrader.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!