Knife fork icon red

't Raedthuys*

8,9 (872 reviews)

Wat 872 mensen zeggen over 't Raedthuys*

8.9
(872 reviews)
Eten
9.0
Service
9.0
Sfeer
8.7
Schrijf een review

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

We hebben heel lekker en ontspannen geluncht.
De borden waren met zorg opgemaakt en er werd een duidelijke uitleg gegeven wat we te eten kregen. Hieruit blijkt dat het mensen met passie zijn die hier werken. Bedankt

Hanneke Scholten op 25 augustus 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

eten was goed lekker en prima bediening

ria hoonhout op 25 augustus 2010

9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

Entourage. personeel én eten en drinken waren van de hoogste kwaliteit! Een absolute aanrader!
Tereccht op nummer 1 geeindigd in 'over de tong' van dagblad de Gelderlander. In een woord: TOP!

Lies Arts op 24 augustus 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Heerlijk gegeten, verfijnde smaken en de mogelijkheid om een 4e gang toe te voegen. Hebben we ook gedaan. Bediening vriendelijk, vlot en servicegericht. Kortom, we gaan het zeker herhalen. Een klasse restaurant heeft toch vele voordelen t.o.v. andere restaurants.

Dennis Kops op 24 augustus 2010

9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

Het was weer geweldig we hebben genoten!
Het eten de service alles.
De menu keuze was weer perfect van de Chefkok.

Tancha Peters op 24 augustus 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Rijksweg 51 6921 AC Duiven

Over 't Raedthuys*

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.

Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.

Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden