Wat 1003 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Perfect, van amuses tot dessert
Één grote verrassing, fantastisch!
't Raedthuys was ons al bekend als een perfect restaurant, vandaar dat wij de gelegenheid uitbuitten om hier weer eens met Dining City uit te gaan eten. Jaamerdat Duiven niet dichter bij Oosterbeek ligt !
Prettige en goede ambiance met uitstekende wijn-spijs combinaties!
Zeer lekker gegeten, met ook nog verschillende amuse's erbij. De bediening heel vriendelijk en correct. Echt een aanrader
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!