Wat 1004 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
't Raedthuys stond (dankzij de goede beoordelingen in de Gelderlander) al lang op ons verlanglijstje en ik moet zeggen: ze hebben de verwachtingen meer dan waar gemaakt. Bij mooi weer heerlijk op het terras gezeten met voortreffelijke gerechten en mooie bijpassende wijnen. Een plek omzeker terug te komen!
Een prachtige,zonnige, zondag en dan buiten lunchen ---het begon geweldig en het bleef geweldig .....Ons favoriete restaurant bevestigde onze keus !
We hebben een topavond gehad voor een betaalbare prijs.
Alles klopt nogsteeds bij 't Raedthuys. Na veel gelezen en gehoord te hebben over dit restaurant lag de lat erg hoog, er is zeker aan voldaan. Wat een ontzettend fijne bediening, mooie wijnen bij prachtige gerechten, met verassende lekkere amuses ook nog eens erbij. Een topper, ongelovelijk dat er nog geen ster voor dit prachtige restaurant is.
Heerlijk gegeten op het terras. Genieten!
Goeie keuken. Fijne bediening.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!