Wat 1003 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Mijn man is een erg goede hobby koker en hij zei, ik heb nog nooit zo lekker ergens gegeten. Het was een grote smaakexplosie.
Wat ik erg leuk vond, het ware vele kleine hapjes, maar goed uitgebalanceerd.
onze complimenten.
Met vriendelijke groet,
Hans Ouwens en Wilma Bus
top, bediening, eten, sfeer, perfekt. gezellige avond gehad, bedankt.
Geweldige gastvrijheid gecombineerd met uitstekende gerechten.
De vrijheid af te wijken van het voorgestelde menu hebben wij zeer gewaardeerd.
Wat een verwennerij! Heerlijk, zowel de amuses, het brood als de gerechten en de wijn. Wij hebben in ieder geval genoten en het is met recht een aanrader als je wilt genieten van heerlijk eten, fijne smaken en een gezellige omgeving met vriendelijk personeel.
Wat een kadootje om op een gewone "dinsdagavond" zo lekker te eten en zo verwend te worden.Wij hebben een heerlijke avond gehad! J&J
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!