Wat 1005 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wat een geweldige avond in een geweldig restaurant. En dat na teleurstallende ervaringen tijdens restaurantweek bij andere restaurants. Het kan dus ook goed zijn tijdens zo'n week. Complimenten voor het personeel. Zowel keuken als bediening.
Het eten was perfect, en de bediening uitmuntend.
Perfect, van amuses tot dessert
Één grote verrassing, fantastisch!
't Raedthuys was ons al bekend als een perfect restaurant, vandaar dat wij de gelegenheid uitbuitten om hier weer eens met Dining City uit te gaan eten. Jaamerdat Duiven niet dichter bij Oosterbeek ligt !
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!