Reserveer nu voordelig jouw sterrentafel bij meer dan 175 luxe restaurants met Dining with the Stars!

Restaurant de Engel

Nederlands, Vis en zeevruchten | €€ | Menu
9,2 (1180 reviews)
98% aanbevolen
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 1180 mensen zeggen over Restaurant de Engel

9.2 Gebaseerd op 1180 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Heerlijke 6 gangen lunch "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten, gerechten met veel zorg bereid. Extra veel aandacht voor zoutarm eten. Hier was goed over nagedacht. Bediening goed met persoonlijke aandacht

Carla Dielen op 16 april 2023
Geverifiëerd

"Heerlijk"
9.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 7

Heerlijk gegeten, zeker een aanrader.

J. Dopper op 03 april 2023
Geverifiëerd

"Jammer"
5.3 Keuken 5 | Service 6 | Sfeer 5

Voor die prijs en vanwege de recensies had ik veel meer kwaliteit verwacht. De gerechten waren prima, op een té grote hoeveelheid te zoete soep na. Maar echt bijzonder was het niet. De bediening was lief en vriendelijk, maar te gehaast, terwijl er weinig restaurantbezoekers waren. Dat er weinig bezoek was, maakte de...

Lees hele review

Voor die prijs en vanwege de recensies had ik veel meer kwaliteit verwacht. De gerechten waren prima, op een té grote hoeveelheid te zoete soep na. Maar echt bijzonder was het niet. De bediening was lief en vriendelijk, maar te gehaast, terwijl er weinig restaurantbezoekers waren. Dat er weinig bezoek was, maakte de sfeer ook wat kaler.
Dus nee, het was een eenmalige gebeurtenis, waar ik anderen ook niet gauw heen zal sturen, helaas.

Yvette op 25 maart 2023
Geverifiëerd

"kwalitatief goed eten en mooie opmaak. "
6.3 Keuken 7 | Service 6 | Sfeer 6

Alle gerechten (4) waren lekker. Het duurde vrij lang voordat wij het eerste gerecht kregen. Veel mensen kwamen tegelijk binnen.
Alleen een Carpaccio als voorgerecht vinden wij, voor dit type restaurant, iets te simpel en dus niet erg creatief.
De akoestiek is matig; het leek soms wel een kippenhok.

Kjipos op 20 maart 2023
Geverifiëerd

"Lokatie mooi, personeel wel vriendelijk maar zeker niet volgens etiket"
5.7 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 7

Voor best een luxe en prijzig restaurant, verwacht je geen carpaccio als voorgerecht (restaurantweek), bediening hoort de dames eerst te geven, wat niet gebeurde en regelmatig werd er eten naar een verkeerde tafel gebracht.

CK op 19 maart 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Dodewaard e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant de Engel

Keuken: Nederlands, Vis en zeevruchten

Restaurant De Engel heeft een prachtig uitzicht op een rustig stuk van de Waal. Binnen ademt het de sfeer van een huiskamer met moderne inrichting. Recent overgenomen door Helene en Freddy, De Engel is helemaal vernieuwd! Laat jezelf dus heerlijk verrassen door de nieuwe gerechten en het hardwerkende team die klaar staan om de ervaring alleen nog maar beter voor je te maken.
Doordat het menu wordt samengesteld aan de hand van wat het seizoen biedt wisselt de kaart geregeld. Verrassende smaakcombinaties vullen echter iedere keer weer de kaart. Een goede balans tussen vis-, vlees en vegetarische gerechten worden in 'Betuwse porties' geserveerd. Een uitgebreide wijnkaart, met heerlijke wijnen uit meer dan 7 verschillende landen, maakt jouw culinaire avond compleet. Tegen een aantrekkelijke prijs kun je ook kiezen voor een wijnarrangement.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Dodewaard e.o.

Veelgestelde vragen

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden