Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.
Deal
Luxe 6-gangen Gault&Millau diner
€ 70,-
Geniet van een gezellig diner bij Restaurant de Molenaar in Onderdendam en beleef een onvergetelijke culinaire ervaring. De toewijding aan gastvrijheid en gastronomie komt tot leven in zowel de bediening als de gerechten. Chef-kok Martin Kooijker hanteert een kookstijl gebaseerd op de Franse keuken, vol creativiteit en enthousiasme. Laat u verrassen door de passie voor koken bij Restaurant de Molenaar!
De Molenaar serveert nu een Luxe 6-gangen Gault&Millau diner en dit voor slechts € 70,-.
Geniet nu van een Luxe 6-gangen Gault&Millau diner in een fijne en ongedwongen sfeer bij De Molenaar.
RESERVEER RESERVEER- Te reserveren t/m 01 maart 2025
- Niet icm met andere acties
- De prijs van de deal is per persoon
- Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
Wat 62 mensen zeggen over De Molenaar
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wat ons betreft verdient dit restaurant een goede review omdat:
- we vonden de ontvangst, bediening en aandacht voor de gasten prima op 8 juni 2023
- het eten was heerlijk en afwisselend (we namen het 6-gangen menu)
- de wijnen in het arrangement waren goed gekozen en verrassend
- kortom we hadden samen een heel leuke avond
Heel lekker en bijzonder gegeten! Echt voor herhaling vatbaar,
Het eten was heerlijk en de gastvrijheid was top
Een belevenis! Heerlijk gegeten in een goede sfeer!
Een heel fijne avond gehad met fantastisch verfijnd eten en een chefkok die regelmatig even kwam vragen hoe het smaakte. Overduidelijk gedreven in hetgeen hij doet, is hij enthousiast als je de smaken die er in de gerechten gestopt zijn kan ontdekken. Een plek om nog eens naar terug te keren.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Onderdendam e.o.
Over De Molenaar
Keuken: Frans, Nederlands
In het Groningse dorp Onderdendam ben je bij restaurant De Molenaar aan het juiste adres voor een gezellige middag of gastronomische avond. Waar vroeger de korenmolen Hunsingo gevestigd zat, zit tegenwoordig deze prachtige culinaire eetgelegenheid.
Aan het roer van de keuken staat chef-kok Martin Kooijker. De chef waait met alle seizoenen mee, en dat beleef je in zijn culinaire creaties. Het plezier dat de gepassioneerde chef-kok aan het koken ervaart, proef en zie je zeker terug in de gerechten. Het smaakvolle menu met Hollands bestaat te alle tijde uit dagverse ingrediënten. Om jouw avond compleet te maken, staat vinoloog Lolo Zuidema klaar om jouw te adviseren over een met zorg geslecteerd bijpassende wijn.