Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Deal
Luxe 6-gangen Gault&Millau diner
€ 80,-
€ 70,-
Geniet van een gezellig diner bij Restaurant de Molenaar in Onderdendam en beleef een onvergetelijke culinaire ervaring. De toewijding aan gastvrijheid en gastronomie komt tot leven in zowel de bediening als de gerechten. Chef-kok Martin Kooijker hanteert een kookstijl gebaseerd op de Franse keuken, vol creativiteit en enthousiasme. Laat u verrassen door de passie voor koken bij Restaurant de Molenaar!
De Molenaar serveert nu een Luxe 6-gangen Gault&Millau diner en dit voor slechts € 70,-.
Geniet nu van een Luxe 6-gangen Gault&Millau diner in een fijne en ongedwongen sfeer bij De Molenaar.
RESERVEER RESERVEER- Te reserveren t/m 01 maart 2025
- Niet icm met andere acties
- De prijs van de deal is per persoon
- Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
Wat 65 mensen zeggen over De Molenaar
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Martin is een meester in het ontwikkelen van zachte, subtiele smaken waaruit je zijn vriendelijke karakter helmaal afleest.
Een pareltje in het Hoge Land. Fantastisch gegeten met perfect matchende wijnen. Alle gerechten zijn goed op elkaar afgestemd. Natuurlijke en eerlijke smaken. Het 6-gangen menu was precies goed. Wij komen terug!
Wat een prachtig etablissement! Wij hebben genoten van de overheerlijke gerechten, zorgvuldig voorbereid en een ware explosie in de mond. De wijnen prachtig passend bij de gerechten. De chef heeft bij binnenkomst zichzelf voorgesteld en aangegeven dat hij een verrassingsmenu zou bereiden. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Graag komen wij nog een keertje terug.
Dit is echt top.Wat een sfeervol restaurant.Super vriendelijke bediening.En het eten was zo ongelooflijk lekker. Hier kom je zeker terug.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Onderdendam e.o.
Over De Molenaar
Keuken: Frans, Nederlands
In het Groningse dorp Onderdendam ben je bij restaurant De Molenaar aan het juiste adres voor een gezellige middag of gastronomische avond. Waar vroeger de korenmolen Hunsingo gevestigd zat, zit tegenwoordig deze prachtige culinaire eetgelegenheid.
Aan het roer van de keuken staat chef-kok Martin Kooijker. De chef waait met alle seizoenen mee, en dat beleef je in zijn culinaire creaties. Het plezier dat de gepassioneerde chef-kok aan het koken ervaart, proef en zie je zeker terug in de gerechten. Het smaakvolle menu met Hollands bestaat te alle tijde uit dagverse ingrediënten. Om jouw avond compleet te maken, staat vinoloog Lolo Zuidema klaar om jouw te adviseren over een met zorg geslecteerd bijpassende wijn.