Knife fork icon red

De Olifant

8,9 (37 reviews)

Wat 37 mensen zeggen over De Olifant

8.9
(37 reviews)
Eten
9.1
Service
8.9
Sfeer
8.7
Schrijf een review

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk eten , vriendelijke bediening en je zit er leuk.

Wicher op 24 juni 2018

"Prima!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Uiteindelijk A la cart gegeten. Heerlijke gerechten van goede producten en goede wijn. Erg fijne bediening en warme sfeer.

Carin op 02 juni 2018

"Italiaanse proeverij"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Heerlijke diverse Italiaanse gerechten. Goede smaken. Goede wijn. Zowel de piemonte als de ripasso. Ongedwongen sfeer. Goede prijs- kwaliteit

Monique op 04 mei 2018

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten!

sandra van vliet op 04 april 2018

"Niet hoogstaand, wel heel leuk"
7.0 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 7

De italiaanse keuken kan ons wel bekoren, vandaar dat wij voor De Olifant gekozen hadden. Het werd een avond shared dining, best leuk. De antipasti-plank was leuk. Niet heel verrassend, maar wel heel lekker. De hoofdgerechtjes waren prima. Leuk was de gnocchi met peer erdoorheen, was heel verrassend. De risotto was ...

Lees hele review

De italiaanse keuken kan ons wel bekoren, vandaar dat wij voor De Olifant gekozen hadden. Het werd een avond shared dining, best leuk. De antipasti-plank was leuk. Niet heel verrassend, maar wel heel lekker. De hoofdgerechtjes waren prima. Leuk was de gnocchi met peer erdoorheen, was heel verrassend. De risotto was zozo. Nagerechten delen was een beetje gek, omdat er van alles 2 was, behalve van de creme brulée en de tiramisu. En de créme brulée was dan ook best klein en dan nog delen. Ik hoorde aan de andere tafel overigens nog wel dat er nog 1 gevraagd kon worden, dit werd bij ons niet medegedeeld. De wijnkaart is niet heel uitgebreid, hierdoor konden we wel alle wijnen die per glas geserveerd werden uitproberen. De bediening is vriendelijk, geen poespas en snel.

Marloes op 21 maart 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Breukelen e.o.

Straatweg 1 3621 BG Breukelen

Over De Olifant

Sinds 2015 is De Olifant niet alleen een evenementenlocatie, maar ook een volwaardig restaurant met Italiaanse keuken. Frank Opperhuizen zijn kookkunsten staan garant voor eerlijke en verse Italiaanse gerechten bij restaurant De Olifant in Breukelen. Zijn vakbekwaamheid en creativiteit staan garant voor een avondje échte cucina Italiana.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Breukelen e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden