Knife fork icon red

Cucina del Mondo

8,6 (167 reviews)

Wat 167 mensen zeggen over Cucina del Mondo

8.6
(167 reviews)
Eten
9.0
Service
8.4
Sfeer
8.4
Schrijf een review

6.7 Keuken 8 | Service 5 | Sfeer 7

Lekker gegeten, goede ambiance alleen jammer van de bediening, die moeten nog veel leren, lijkt wel alsof het allemaal leerlingen waren

Anoniem op 31 augustus 2013

6.7 Keuken 7 | Service 6 | Sfeer 7

Mooi restaurant. Jammer van de bediening. Helaas geen oog voor de gasten, geen wijn verkoop, horeca etiketten zijn waarschijnlijk niet bekend.
Jammer, dit was een gemiste kans.

Anoniem op 26 augustus 2013

9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

We werden hartelijk ontvangen in het restaurant en er was genoeg keuze in zitplaatsen. Eten en drank werd steeds op tijd geserveerd zodat alle gangen prima verliepen. Leuke, relevante informatie bij elk gerecht en elke wijn.
De smaak van de gerechte was ook dik in orde. Dit restaurant laat echt kennis maken met de...

Lees hele review

We werden hartelijk ontvangen in het restaurant en er was genoeg keuze in zitplaatsen. Eten en drank werd steeds op tijd geserveerd zodat alle gangen prima verliepen. Leuke, relevante informatie bij elk gerecht en elke wijn.
De smaak van de gerechte was ook dik in orde. Dit restaurant laat echt kennis maken met de culinaire keuken en is dus zeer geschikt als restaurant voor de restaurant week.

Wij waren zeer tevreden.

Anoniem op 26 augustus 2013

8.0 Keuken 9 | Service 7 | Sfeer 8

Een bijzonder lekker, goed in balance en tongstrelend verrassings menu.
De creativiteit in de gerechten opmaak en keuzes van de ingredienten onderling was ook verrassend en zeer lekker. Zeer hoge kwaliteit voor normale prijsje.
Zeer gezelige en warme ambiance.
Werkelijk een aanrader!

Anoniem op 25 augustus 2013

8.0 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 9

Heerlijk gegeten en wat was de inrichting en de tuin van het restaurant een verrassing! Veel groter dan de voorkant van het restaurant doet vermoeden en de tuin was een prachtige oase van rust. We hebben erg genoten!!

Anoniem op 25 augustus 2013

Plattegrond Alle restaurantdeals in Heerlen e.o.

Laanderstraat 27 6411 VA Heerlen

Over Cucina del Mondo

Restaurant Cucina del Mondo is een stijlvol ingericht restaurant waar top gastheerschap wordt gecombineerd met een culinair hoogstaande keuken. Het is een uitdaging om onze gasten te mogen verwennen met tongstrelende, culinaire specialiteiten uit de Frans–Italiaanse keuken, verfijnd met een Aziatisch tintje. Vanuit onze mooie, Bourgondische keuken serveren wij voortreffelijke menu’s met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.


Daarnaast bieden wij onze gasten een prachtige loungeruimte, een gezellig tuinterras, een goed geoutilleerde vergaderruimte en alles wat nodig is voor feesten op maat. Voor besloten diners is er een restaurantkamer die ruimte biedt aan 14 personen en een lounge die ruimte biedt aan 30 personen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Heerlen e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden