Vino e Cucina

Italiaans | €€
8,0 (1 review)
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat mensen zeggen over Vino e Cucina

Schrijf een review en deel je foto's

"Verrassend Siciliaans"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Het menu was verrassend genoeg Siciliaans. En dat beviel prima. Ook het wijnarrangement was uitstekend. Daarnaast een attente bediening.

Teun Oosterom op 22 september 2016

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Toon telefoonnummer

Over Vino e Cucina

Keuken: Italiaans

Bij Italiaans restaurant Vino e Cucina vind je specialiteiten uit de Italiaanse keuken. De dagverse gerechten worden met eerlijke en pure ingrediënten bereid. Het restaurant laat zich inspireren door de laatste trends op het gebied van koken uit Italië. Je kunt genieten van de zuidelijke gastvrijheid in restaurant Vino e Cucina in Den Haag, waar je een warm welkom krijgt. Het restaurant biedt een Italiaanse sfeer in een gezellige en trendy setting. Naast de heerlijke traditionele gerechten kun je uit diverse Italiaanse wijnen kiezen, die zij zorgvuldig hebben geselecteerd. Het restaurant nodigt je uit om de keuken te komen proeven en om te genieten van ‘la dolce far niente’.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden