Knife fork icon red

Sapori D'Italia

8,3 (57 reviews)

Wat 57 mensen zeggen over Sapori D'Italia

8.3
(57 reviews)
Eten
8.6
Service
8.3
Sfeer
8.0
Schrijf een review

8.7 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 9

Vanzelfsprekend weer heerlijk gedineerd. Dit restaurant blijft een aanrader. Enige toevoeging is, dat ik de porties tijdens de restaurantweek beter vind dan op 'reguliere' avonden, dit keer gingen wij niet met dat overvolle gevoel naar buiten. Het is tenslotte moeilijk om al dat lekkers te laten staan..

Familie Raimondo, wederom hartelijk dank voor de heerlijke avond.

Bianca Vrolijk op 26 augustus 2010

7.7 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 8

We hebben genoten van het eten en de ontspannen sfeer in het Restaurant.De bediening was vlot.
Jammer dat het niet duidelijk was of het dessert nu wel of niet bij de prijs van het diner zat.En de prijs van een fles water vonden we erg hoog €5,50.

Margo van Groningen op 25 augustus 2010

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten! Het menu was verrassend en meer dan genoeg. Bediening was netjes en er heerste een goede sfeer. We gaan zeker nog een keertje terug.

Anoniem Anoniem op 25 augustus 2010

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten, echt voortrefffelijk. Helemaal niets op aan te merken. Gastvrouw en gastheer zeer vriendelijk, sfeer prima.

Daniel Schrik op 25 augustus 2010

7.7 Keuken 9 | Service 7 | Sfeer 7

Wij hebben de heerlijkste italiaanse gerechten ooit geproeft in een sfeervol en gezellig restaurant. Je waant je in italie zelf. Jammer dat, bij een bestelling via internet, niet goed doorkomt als je vegetarisch wilt eten. Toen we dat aangaven bij onze gastvrouw was ze duidelijk teleurgesteld. Gelukkig kwamen er als...

Lees hele review

Wij hebben de heerlijkste italiaanse gerechten ooit geproeft in een sfeervol en gezellig restaurant. Je waant je in italie zelf. Jammer dat, bij een bestelling via internet, niet goed doorkomt als je vegetarisch wilt eten. Toen we dat aangaven bij onze gastvrouw was ze duidelijk teleurgesteld. Gelukkig kwamen er als snel andere, vegetarische gerechten terug de keuken uit!
Een super gezellige avond met het beste italiaanse eten dat je mogelijk kunt proeven!

Feline van der Heyden op 25 augustus 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Javastraat 7 2585 AB Den Haag

Over Sapori D'Italia

In het hart van Den Haag vindt u het échte Italiaanse restaurant Sapori D'Italia. Het klassieke Italiaanse restaurant is prachtig inrichting en ademt een ontspannen en romantische sfeer. 


In het restaurant wordt u steeds weer verrast met nieuwe gerechten. Ze hanteren geen kaart, op deze manier kunnen zij altijd dagverse gerechten serveren. De Italiaanse traditionele keuken wordt als basis gebruikt maar u wordt hier zeker verrast door de smaak van Italië.


In de Italiaanse ambiance en met de gastvrijheid van het personeel bezorgt Restaurant Sapori D'Italia u een gezellige avond uit voor uw hele gezelschap! 

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden