Knife fork icon red

In De Keuken van Floris

8,2 (103 reviews)
75%

Wat 103 mensen zeggen over In De Keuken van Floris

8.2
(103 reviews)
Eten
8.5
Service
8.0
Sfeer
8.0
75%
Schrijf een review

8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

Was een leuke ervaring. Wel belangrijk om de wijn erbij te nemen, dat maakt het toch wel compleet.

Homerus op 08 augustus 2019
Geverifiëerd

8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

-

straal op 02 augustus 2019
Geverifiëerd

"damn............GOOD!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben heerlijk gegeten, mooie gerechtjes met liefde klaargemaakt. Vegetarisch ook aan te raden. Met name het gerechtje met de aubergine viel bij ons zeer in de smaak. Sapjes arrangement is een bijzondere ervaring; nieuwe aparte mixen en smaken. Champagne arrangement is pure verwennerij.

claudia mout op 18 juli 2019
Geverifiëerd

"Splendid experience"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

This became an exciting and fabulous foodexperience and evening out. The food was fantastic and the combination with different wines enhanced the tastes amazingly. Don't miss it!

BC from Sweden op 08 augustus 2017

"Heerlijk en gevarieerd 9 gangen diner met wijn"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Floris serveert met zijn keukenbrigade een 9 gangen diner voor de hele zaak. Het culinaire feest begint om 19.00 (de eerste amuse krijgen we na ongeveer een half uur) en eindigt ver na 23 uur. De gerechten zijn innovatief en verfijnd. Met zorg bereid en smaken goed. Bereidingen van pompoen, wonton, asperges, 4 kazen...

Lees hele review

Floris serveert met zijn keukenbrigade een 9 gangen diner voor de hele zaak. Het culinaire feest begint om 19.00 (de eerste amuse krijgen we na ongeveer een half uur) en eindigt ver na 23 uur. De gerechten zijn innovatief en verfijnd. Met zorg bereid en smaken goed. Bereidingen van pompoen, wonton, asperges, 4 kazen, watermeloencarpaccio zijn gangen die ik heb onthouden. Dit alles vergezeld van bijpassende wijnen (vanwege het 11-jarig jubileum gratis), uit Duitsland, Oostenrijk, Zuid-Afrika, Frankrijk en Spanje.
Floris heeft wel erg veel gasten in de niet al te grote ruimte toegelaten en we zitten wel erg dicht op de buren. De bediening is correct, maar wel streng. Een extra stukje brood kan er niet af, want er is precies genoeg voor iedereen en niet meer. Dat brood komt overigens pas bij de 4e of 5e gang op tafel en smaakt heerlijk.

Eddy op 15 juli 2017

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Honingerdijk 259 3063 AM Rotterdam

Over In De Keuken van Floris

Restaurant In de Keuken van Floris; een unieke plek waar je continue wordt verrast door nieuwe en spannende smaken. Hier ga je niet heen voor de snelle hap, hier ga je heen voor een geweldige ervaring. In een losse en dynamische sfeer kan men de hele avond genieten van spannende en verfijnde gerechten die worden bijgestaan door de meest gewaagde wijnen vanuit de gehele wereld.

Floris en zijn team bereiden de gerechten in een open keuken te midden van alle gasten zodat zij het gehele kookproces op de voet kunnen volgen. Zijn stijl heeft identiteit en is creatief, technisch, zuiver, geconcentreerd en transparant. Het onverwachte ligt hier op de loer en maakt de avond daardoor extra spannend. De focus ligt op proeven, smaakbeleving in de breedste zin van het woord.

Floris heeft samen met zijn Maitre-Sommelier een spannend en uitdagend menu van negen gerechten met een gevarieerd wijn- of alcoholvrij sap-arrangement samengesteld. Laat je omverblazen tijdens dit bijzondere diner en neem een kijkje in de keuken van Floris.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden