Knife fork icon red

In De Keuken van Floris

€ 105,- € 79,-

Fantastisch 9-gangen diner + GRATIS wijnarrangement (9 glazen)

In De Keuken van Floris

8,2 (100)

Fantastisch 9-gangen diner + GRATIS wijnarrangement (9 glazen) € 105,- € 79,-

Reserveer een tafel

Deal
Fantastisch 9-gangen diner + GRATIS wijnarrangement (9 glazen)
€ 105,- € 79,-

Restaurant In de Keuken van Floris is een uniek restaurant. Het is zeer geschikt voor iedereen die open staat voor verrassingen en weinig eetbeperkingen heeft. Er is geen menu of wijnkaart, na ontvangst van een vast tijdstip kun je genieten in de open keuken van een fantastisch 9-gangenmenu.

In de keuken van Floris bezit Nederlands meest uitgebreide Champagne kaart met daarop meer dan 130 verschillende Champagnes. De proeverij is daarom ook verreweg het populairste aperitief.

Speciaal Diningcity heeft chef Floris een fantastisch 9-gangen menu samengesteld voor maar € 79! Reserveer je via Diningcity dan krijg je een prachtig Wijnarrangement er nu GRATIS bij!

Let op. Beperkte tafels. Vol = vol

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 18 augustus 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over In De Keuken van Floris

8.2
(100 reviews)
Eten
8.5
Service
8.0
Sfeer
8.0
Schrijf een review

6.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 5

Het eten was heerlijk alleen was het wel even wachten want alle gerechten worden tegelijk uitgeserveerd dus we hadden behoorlijke trek. De amuse was heel apart met daarbij een pincet om mee te eten dus iedere smaak apart te ervaren.
Omdat we al even zaten was ons aperitief al leeg maar toen ik vroeg hoe lang het nog duurde vond de ober dat hij best wat champagne kon bijschenken zonder extra kosten.
De informatie die we bij de gerechten kregen goed alleen 1 keer waren ze ons vergeten te vertellen wat er op ons bord lag maar het smaakte er niet minder lekker om.
De sfeer vond ik een beetje rommelig want de tafels staan echt dicht op elkaar en je moet echt slank zijn om daar langs te kunnen. Dus de mensen naast je zaten zo dicht bij dat je letterlijk kon horen wat er besproken werd en als iemand hard lachte dan kon je elkaar niet meer verstaan.

Voor de sfeer, ik houd van romantisch en knus, zal ik er niet heen gaan maar het was een hele aparte ervaring met de keuken in het midden en heerlijk eten!

Anoniem op 02 november 2013

8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Op 1 november 2013 In De Keuken van Floris gegeten. Wat een beleving, de heerlijkste ontwerpen op smaakgebied werden ons voorgeschoteld onder begeleiding van een "Bob" wijnarrangement, kleine hoeveelheden wijn speciaal voor gasten die met de auto zijn. Na het arriveren van de laatste gasten, het gaat als thuis; allemaal tegelijk,werd de amuse van pompoen in diverse smaken geserveerd, dat was de aankondiging van wat een smaak- en spraakmakende avond zou worden! Het restaurant is één grote keuken waardoor je de "witte brigade" aan het werk ziet en alle geuren beleefd. De avond was zeer geslaagd in elk opzicht, we gaan hier zeker weer heen!

Ineke Bokx op 02 november 2013

9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

hier nu 2 maal gegeten en elke keer een belevenis geweest! kom er graag terug.
Tip: kom met taxi of fiets want als je het volledige wijnarrangement erbij neemt kan je volgens mij beter niet meer achter het stuur zitten en dat wijnarrangement maakt de ervaring juist af!

I. Feijt op 07 augustus 2013

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Vele malen geweest, altijd super-fantastisch. Een ware eetbelevenis. Hier rijd je voor om, of maak je een avond voor vrij. Voor liefhebbers van verrassende en weldoordachte wijn-spijscombinaties is dit een absolute must.

Arthur Morrien op 06 augustus 2013

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Fantastisch!

sjef bekkers op 06 augustus 2013

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Honingerdijk 259 3063 AM Rotterdam

Over In De Keuken van Floris

Restaurant In de Keuken van Floris; een unieke plek waar je continue wordt verrast door nieuwe en spannende smaken. Hier ga je niet heen voor de snelle hap, hier ga je heen voor een geweldige ervaring. In een losse en dynamische sfeer kan men de hele avond genieten van spannende en verfijnde gerechten die worden bijgestaan door de meest gewaagde wijnen vanuit de gehele wereld.

Floris en zijn team bereiden de gerechten in een open keuken te midden van alle gasten zodat zij het gehele kookproces op de voet kunnen volgen. Zijn stijl heeft identiteit en is creatief, technisch, zuiver, geconcentreerd en transparant. Het onverwachte ligt hier op de loer en maakt de avond daardoor extra spannend. De focus ligt op proeven, smaakbeleving in de breedste zin van het woord.

Floris heeft samen met zijn Maitre-Sommelier een spannend en uitdagend menu van negen gerechten met een gevarieerd wijn- of alcoholvrij sap-arrangement samengesteld. Laat je omverblazen tijdens dit bijzondere diner en neem een kijkje in de keuken van Floris.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden