Knife fork icon red

In De Keuken van Floris

8,2 (103 reviews)

Wat 103 mensen zeggen over In De Keuken van Floris

8.2
(103 reviews)
Eten
8.5
Service
8.0
Sfeer
8.0
Schrijf een review

9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

Zeer prettig en goed gegeten.
Ik vond alleen de eendenlever bij het dessert iets minder.
Voor de rest was alles perfect!

sebastiaan hogervorst op 04 november 2013

9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

Zeer bijzondere avond, waarbij het vooral gaat om proeven en smaakbeleving. Een zeer boeinde manier van zeer technisch koken waardoor de meest vreemde combinaties toch prima bij elkaar passen. Een bijzondere sfeer ook je lijtk echt een onderdeel te zijn van de keuken waarbij de keuken voor 75% van de oppervlakte in ...

Lees hele review

Zeer bijzondere avond, waarbij het vooral gaat om proeven en smaakbeleving. Een zeer boeinde manier van zeer technisch koken waardoor de meest vreemde combinaties toch prima bij elkaar passen. Een bijzondere sfeer ook je lijtk echt een onderdeel te zijn van de keuken waarbij de keuken voor 75% van de oppervlakte in beslag neemt.

De service was uitzonderlijk en de wijnen prima! Ook een zeer goede service al duurde het op z'n laatst wel wat lang. Hou er rekening mee dat je écht 5 uur "onderweg" bent op zo'n avond en dus ook rond middernacht klaar bent.

Een bezoek meer dan waard!

wim vermeulen op 04 november 2013

7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

Vol verwachting aangeschoven in de Keuken van Floris. Vriendelijke ontvangst, amuse was een plaatje en bijzonder qua samenstelling en smaken. Ook de vervolg gerechten waren smakelijk maar niet heel verrassend. Erg leuk restaurant maar nog niet sterwaardig qua omgeving (je zit er erg dicht op elkaar en er is veel her...

Lees hele review

Vol verwachting aangeschoven in de Keuken van Floris. Vriendelijke ontvangst, amuse was een plaatje en bijzonder qua samenstelling en smaken. Ook de vervolg gerechten waren smakelijk maar niet heel verrassend. Erg leuk restaurant maar nog niet sterwaardig qua omgeving (je zit er erg dicht op elkaar en er is veel herrie) Heerlijke wijntjes en een champagne aperitief erbij genomen. Beetje lullig toen bij thuiskomst bleek dat er voor het leidingwater (ROtterdams plat) 2x € 1, gerekend is.En dat bij een rekening van € 155,- voor 2 personen.

Anoniem op 03 november 2013

6.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 5

Het eten was heerlijk alleen was het wel even wachten want alle gerechten worden tegelijk uitgeserveerd dus we hadden behoorlijke trek. De amuse was heel apart met daarbij een pincet om mee te eten dus iedere smaak apart te ervaren.
Omdat we al even zaten was ons aperitief al leeg maar toen ik vroeg hoe lang het n...

Lees hele review

Het eten was heerlijk alleen was het wel even wachten want alle gerechten worden tegelijk uitgeserveerd dus we hadden behoorlijke trek. De amuse was heel apart met daarbij een pincet om mee te eten dus iedere smaak apart te ervaren.
Omdat we al even zaten was ons aperitief al leeg maar toen ik vroeg hoe lang het nog duurde vond de ober dat hij best wat champagne kon bijschenken zonder extra kosten.
De informatie die we bij de gerechten kregen goed alleen 1 keer waren ze ons vergeten te vertellen wat er op ons bord lag maar het smaakte er niet minder lekker om.
De sfeer vond ik een beetje rommelig want de tafels staan echt dicht op elkaar en je moet echt slank zijn om daar langs te kunnen. Dus de mensen naast je zaten zo dicht bij dat je letterlijk kon horen wat er besproken werd en als iemand hard lachte dan kon je elkaar niet meer verstaan.

Voor de sfeer, ik houd van romantisch en knus, zal ik er niet heen gaan maar het was een hele aparte ervaring met de keuken in het midden en heerlijk eten!

Anoniem op 02 november 2013

8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Op 1 november 2013 In De Keuken van Floris gegeten. Wat een beleving, de heerlijkste ontwerpen op smaakgebied werden ons voorgeschoteld onder begeleiding van een "Bob" wijnarrangement, kleine hoeveelheden wijn speciaal voor gasten die met de auto zijn. Na het arriveren van de laatste gasten, het gaat als thuis; alle...

Lees hele review

Op 1 november 2013 In De Keuken van Floris gegeten. Wat een beleving, de heerlijkste ontwerpen op smaakgebied werden ons voorgeschoteld onder begeleiding van een "Bob" wijnarrangement, kleine hoeveelheden wijn speciaal voor gasten die met de auto zijn. Na het arriveren van de laatste gasten, het gaat als thuis; allemaal tegelijk,werd de amuse van pompoen in diverse smaken geserveerd, dat was de aankondiging van wat een smaak- en spraakmakende avond zou worden! Het restaurant is één grote keuken waardoor je de "witte brigade" aan het werk ziet en alle geuren beleefd. De avond was zeer geslaagd in elk opzicht, we gaan hier zeker weer heen!

Ineke Bokx op 02 november 2013

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Honingerdijk 259 3063 AM Rotterdam

Over In De Keuken van Floris

Restaurant In de Keuken van Floris; een unieke plek waar je continue wordt verrast door nieuwe en spannende smaken. Hier ga je niet heen voor de snelle hap, hier ga je heen voor een geweldige ervaring. In een losse en dynamische sfeer kan men de hele avond genieten van spannende en verfijnde gerechten die worden bijgestaan door de meest gewaagde wijnen vanuit de gehele wereld.

Floris en zijn team bereiden de gerechten in een open keuken te midden van alle gasten zodat zij het gehele kookproces op de voet kunnen volgen. Zijn stijl heeft identiteit en is creatief, technisch, zuiver, geconcentreerd en transparant. Het onverwachte ligt hier op de loer en maakt de avond daardoor extra spannend. De focus ligt op proeven, smaakbeleving in de breedste zin van het woord.

Floris heeft samen met zijn Maitre-Sommelier een spannend en uitdagend menu van negen gerechten met een gevarieerd wijn- of alcoholvrij sap-arrangement samengesteld. Laat je omverblazen tijdens dit bijzondere diner en neem een kijkje in de keuken van Floris.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
063ad77af5

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden