Knife fork icon red

In De Keuken van Floris

8,2 (103 reviews)

Wat 103 mensen zeggen over In De Keuken van Floris

8.2
(103 reviews)
Eten
8.5
Service
8.0
Sfeer
8.0
Schrijf een review

9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

Gisteravond heerlijk gegeten in de Keuken van Floris! Erg leuk dat je echt in de keuken zit en ziet hoe de gerechten bereid worden.
Naast het eten krijgt ook de drank veel aandacht. Bij ieder gerecht wordt een passende (en in sommige gevallen verrassende) wijn aangeboden.
Kortom: in de keuken van Floris kan je een avond heerlijk genieten!

Renske de Jonge op 04 november 2013

6.3 Keuken 7 | Service 6 | Sfeer 6

Via Sligro een aanbieding gekregen om bij Floris te eten, prijs leek heel schappelijk 39,50 voor een 4 gangen diner; excl. dranken. Eten was prima, echt bijzondere dingen, apart opgediend op boomstammetjes, leisteen etc. alleen de hoeveelheid vis bij het hoofdgerecht was zo weinig dat het bijna van het bord waaide....

Lees hele review

Via Sligro een aanbieding gekregen om bij Floris te eten, prijs leek heel schappelijk 39,50 voor een 4 gangen diner; excl. dranken. Eten was prima, echt bijzondere dingen, apart opgediend op boomstammetjes, leisteen etc. alleen de hoeveelheid vis bij het hoofdgerecht was zo weinig dat het bijna van het bord waaide. Ruimte tussen de tafels wat erg krap, en als je wat steviger ben kunt je de draai tussen de tafels door naar de bank tegen de muur niet maken. Gasten zitten erg dicht op elkaar, voelt niet echt fijn, je moet bijna fluisteren, want anders hoort iedereen alles, privacy is ver te zoeken. We hadden een extra gang (kaasplankje) erbij genomen, tot onze schrik bleek de 6 flintertjes kaas incl. wijn ruim 15 euro kostte. Alle niet strikt bij de gang horende dingen worden extra gerekend, zelfs voor 2x een klein broodje betaal je 2,- pp extra. Bij het herfstgerecht werd bier geserveerd, je zou denken dat hoort bij het wijnarrangement, maar nee, dit staat ook apart op de rekening. Geen koffie of thee toegenomen vanwege vertrektijd trein, toch automatisch friandise gekregen, die uiteraard ook apart op de rekening kwam. Toen de rekening kwam voelden we onszelf echt bedonderd, normaal gesproken kunt je voor 60-70 euro p.p. (incl. wijnarrangement) uitstekend eten, hier was de rekening 175,-- voor 2 personen. Echt belachelijk, ga hier nooit meer heen, we voelden ons echt afgezet! Bah, erg nare nasmaak.

Marinda Drion op 04 november 2013

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Ter gelegenheid van DiningCity's rising stars kookte Floris vier heerlijke gangen; verschillende bereidingen van pompoen, een rokerig herfstgerecht met aubergine en artisjok, een deconstructie van stamppot en een nagerecht met zoete en hartige componenten. Daarmee had hij zich naar eigen zeggen uitgedaagd om in wein...

Lees hele review

Ter gelegenheid van DiningCity's rising stars kookte Floris vier heerlijke gangen; verschillende bereidingen van pompoen, een rokerig herfstgerecht met aubergine en artisjok, een deconstructie van stamppot en een nagerecht met zoete en hartige componenten. Daarmee had hij zich naar eigen zeggen uitgedaagd om in weinig gerechten een opbouw te maken, normaal serveert hij negen gangen. Het eten was avontuurlijk en smaakvol.

Doordat alle tafels tegelijk worden bediend, en iedereen hetzelfde menu eet, hoeft de bediening geen rekening te houden met het verschillende tempo van tafels, komen ze overal even vaak langs en hoeven ze geen bestellingen op te nemen. De wijn-spijs combinaties vonden we prima, maar niet verbluffend.

Het is een mooie inrichting met de keuken in het midden, iedereen heeft een chef's table. Terwijl de borden worden opgemaakt doen de geuren je het water in de mond lopen. Daardoor gaat alle aandacht uit naar het eten, wat heel fijn als als je zoals wij een passie voor eten deelt, en ik kan me voorstellen dat het voor een eerste date ook goed werkt. Wel staan de tafels net even te dicht op elkaar.

In de keuken van Floris kan je eten als in een sterrentent, maar zonder de stijfheid en stropdassen. De prijs voor 9 gangen (75e) en vooral een wijnarrangement van ca 23e is zeer voordelig op dit niveau. Aanrader.

Anoniem op 04 november 2013

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Wat een top restaurant. Van ons mag het restaurant een ster verdienen. Heel apart!

Wil Oort van op 04 november 2013

9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

zeer apart eten,waar ze nog de tijd voor je nemen

ron evers op 04 november 2013

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Honingerdijk 259 3063 AM Rotterdam

Over In De Keuken van Floris

Restaurant In de Keuken van Floris; een unieke plek waar je continue wordt verrast door nieuwe en spannende smaken. Hier ga je niet heen voor de snelle hap, hier ga je heen voor een geweldige ervaring. In een losse en dynamische sfeer kan men de hele avond genieten van spannende en verfijnde gerechten die worden bijgestaan door de meest gewaagde wijnen vanuit de gehele wereld.

Floris en zijn team bereiden de gerechten in een open keuken te midden van alle gasten zodat zij het gehele kookproces op de voet kunnen volgen. Zijn stijl heeft identiteit en is creatief, technisch, zuiver, geconcentreerd en transparant. Het onverwachte ligt hier op de loer en maakt de avond daardoor extra spannend. De focus ligt op proeven, smaakbeleving in de breedste zin van het woord.

Floris heeft samen met zijn Maitre-Sommelier een spannend en uitdagend menu van negen gerechten met een gevarieerd wijn- of alcoholvrij sap-arrangement samengesteld. Laat je omverblazen tijdens dit bijzondere diner en neem een kijkje in de keuken van Floris.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
063ad77af5

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden