Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.
Wat 103 mensen zeggen over In De Keuken van Floris
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Was een leuke ervaring. Wel belangrijk om de wijn erbij te nemen, dat maakt het toch wel compleet.
-
We hebben heerlijk gegeten, mooie gerechtjes met liefde klaargemaakt. Vegetarisch ook aan te raden. Met name het gerechtje met de aubergine viel bij ons zeer in de smaak. Sapjes arrangement is een bijzondere ervaring; nieuwe aparte mixen en smaken. Champagne arrangement is pure verwennerij.
This became an exciting and fabulous foodexperience and evening out. The food was fantastic and the combination with different wines enhanced the tastes amazingly. Don't miss it!
Floris serveert met zijn keukenbrigade een 9 gangen diner voor de hele zaak. Het culinaire feest begint om 19.00 (de eerste amuse krijgen we na ongeveer een half uur) en eindigt ver na 23 uur. De gerechten zijn innovatief en verfijnd. Met zorg bereid en smaken goed. Bereidingen van pompoen, wonton, asperges, 4 kazen...
Lees hele reviewFloris serveert met zijn keukenbrigade een 9 gangen diner voor de hele zaak. Het culinaire feest begint om 19.00 (de eerste amuse krijgen we na ongeveer een half uur) en eindigt ver na 23 uur. De gerechten zijn innovatief en verfijnd. Met zorg bereid en smaken goed. Bereidingen van pompoen, wonton, asperges, 4 kazen, watermeloencarpaccio zijn gangen die ik heb onthouden. Dit alles vergezeld van bijpassende wijnen (vanwege het 11-jarig jubileum gratis), uit Duitsland, Oostenrijk, Zuid-Afrika, Frankrijk en Spanje.
Floris heeft wel erg veel gasten in de niet al te grote ruimte toegelaten en we zitten wel erg dicht op de buren. De bediening is correct, maar wel streng. Een extra stukje brood kan er niet af, want er is precies genoeg voor iedereen en niet meer. Dat brood komt overigens pas bij de 4e of 5e gang op tafel en smaakt heerlijk.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over In De Keuken van Floris
Keuken: Frans
Restaurant In de Keuken van Floris; een unieke plek waar je continue wordt verrast door nieuwe en spannende smaken. Hier ga je niet heen voor de snelle hap, hier ga je heen voor een geweldige ervaring. In een losse en dynamische sfeer kan men de hele avond genieten van spannende en verfijnde gerechten die worden bijgestaan door de meest gewaagde wijnen vanuit de gehele wereld.
Floris en zijn team bereiden de gerechten in een open keuken te midden van alle gasten zodat zij het gehele kookproces op de voet kunnen volgen. Zijn stijl heeft identiteit en is creatief, technisch, zuiver, geconcentreerd en transparant. Het onverwachte ligt hier op de loer en maakt de avond daardoor extra spannend. De focus ligt op proeven, smaakbeleving in de breedste zin van het woord.
Floris heeft samen met zijn Maitre-Sommelier een spannend en uitdagend menu van negen gerechten met een gevarieerd wijn- of alcoholvrij sap-arrangement samengesteld. Laat je omverblazen tijdens dit bijzondere diner en neem een kijkje in de keuken van Floris.