FAK Utrecht

Fusion, Frans, Japans / Sushi |
8,4 (135 reviews)
90% aanbevolen

3-gangen Chef's diner incl. bijgerecht & dessert € 29,95

FAK Utrecht

Fusion, Frans, Japans / Sushi |
8,4 (135 reviews)
90% aanbevolen

3-gangen Chef's diner incl. bijgerecht & dessert € 29,95

Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Deal
3-gangen Chef's diner incl. bijgerecht & dessert
€ 29,95

FAK Utrecht doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 3-gangen chef's diner incl. bijgerecht & dessert. Ontdek FAK Utrecht nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 3-gangen chef's diner incl. bijgerecht & dessert.

Reserveer nu jouw tafel bij FAK Utrecht!

Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 30 april 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 135 mensen zeggen over FAK Utrecht

8.4 Gebaseerd op 135 reviews. 90% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Leuke tent"
6.7 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 6

Vv

Nick op 17 maart 2023
Geverifiëerd

"Helaas"
5.0 Keuken 5 | Service 7 | Sfeer 3

Bij binnenkomst hing er een onaangename geur(rioollucht) in het restaurant hier werd geen melding van gemaakt o.i.d. Tevens was er een harde rampestamp muziek. Het uitserveren was ook een dingetje, ik ontving mijn tweede gerechtje echter mijn echtgenote kreeg haar tweede gerechtje pas ca 15 minuten later en vrijwel ...

Lees hele review

Bij binnenkomst hing er een onaangename geur(rioollucht) in het restaurant hier werd geen melding van gemaakt o.i.d. Tevens was er een harde rampestamp muziek. Het uitserveren was ook een dingetje, ik ontving mijn tweede gerechtje echter mijn echtgenote kreeg haar tweede gerechtje pas ca 15 minuten later en vrijwel direct haar derde gerechtje. De pepersaus bij de Franse biefstuk was een waterig geel gekleurd sausje met daarin de bekende peperkorrels, de bospaddestoelen konden lekker zwemmen, deze maar laten liggen. De bediening was allervriendelijkst.

J.J. Wijnmalen op 16 maart 2023
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten "
6.7 Keuken 9 | Service 4 | Sfeer 7

Gezellig restaurant, de plekken zijn erg krap. Op de kaart staan leuke gerechten die gevarieerd opgediend worden. De gerechten smaakten goed en waren warm. De wijn is betaalbaar en er is genoeg keuze. Minder smakelijk: de meterkast is overduidelijk aanwezig. Deze werd waarschijnlijk bewoond door muizen die hun poep ...

Lees hele review

Gezellig restaurant, de plekken zijn erg krap. Op de kaart staan leuke gerechten die gevarieerd opgediend worden. De gerechten smaakten goed en waren warm. De wijn is betaalbaar en er is genoeg keuze. Minder smakelijk: de meterkast is overduidelijk aanwezig. Deze werd waarschijnlijk bewoond door muizen die hun poep niet opruimen. Tip: een leuk gordijn voor de kast. Zeker een restaurant om nog eens te bezoeken. Gaan we wel op een andere plek zitten.

Rijoin op 16 maart 2023
Geverifiëerd

"What the Fak, wat slecht "
2.3 Keuken 2 | Service 2 | Sfeer 3

Wat een tegenvaller.

Muziek
Het was rustig, maar we kregen een tafel aangewezen aan het raam onder een muziekbox waaruit zulke harde muziek kwam dat we geen normaal gesprek konden voeren. Tot tweemaal toe hebben we gevraagd of het misschien wat zachter kon, maar hij stond volgens de eigenaar helemaal niet hard ...

Lees hele review

Wat een tegenvaller.

Muziek
Het was rustig, maar we kregen een tafel aangewezen aan het raam onder een muziekbox waaruit zulke harde muziek kwam dat we geen normaal gesprek konden voeren. Tot tweemaal toe hebben we gevraagd of het misschien wat zachter kon, maar hij stond volgens de eigenaar helemaal niet hard en normaal gesproken stond de muziek veel harder aan, dus we moesten maar van geluk spreken dat het nu geen disco naar Fak-begrippen was. Voor wie die muziek überhaupt aanstond was onduidelijk, want de zaak was inmiddels leeg.

Eten
Nadat we om 20.15 uur uit de plakkerige plastic kaart hadden besteld (het restaurantjes was gewoon drie gerechten naar keuze), werd ons een hapje beloofd als we tien minuten telefoonvrij zouden zijn. Dat was al apart, want we hadden onze telefoons allemaal in onze tassen. De hapjes kwamen pas vlak voor het toetje en bestonden uit koudgeworden Vietnamese loempia’s. De rest van het eten kwam voor een van ons drieën allemaal tegelijk, terwijl de anderen nog een half uur moesten wachten, niet heel gezellig en ook onnodig. Het duurde allemaal vrij lang. Kwalitatief was het een stuk minder, maar wel duurder dan de gemiddelde all you can eat Japanner. De friet (dat was het Franse van Fak, denk ik) was erg zout en over de sushi zat veel te veel mayonaise, maar die konden we er gelukkig vanaf schrapen. De Vietnamese pannenkoeken waren te lang in de magnetron opgewarmd, want je kon hiermee je buurman doodslaan.

En net nadat we onze laatste hap van de toetjes op hadden, kwam om 22.30 uur ineens ongevraagd de rekening, want de zaak ging NU sluiten, werd ons verteld. Op geen enkel moment was ons nog gevraagd of we misschien nog iets wilden drinken. We rekenden beduusd af en constateerden nog dat er niets met de restaurantweek was gedaan. Fak, hier komen we dus nooit meer terug!

Lekkerbekje op 14 maart 2023
Geverifiëerd

"Leuke ambiance en concept"
7.0 Keuken 7 | Service 6 | Sfeer 8

Aardig personeel en eten was goed, maar uitserveren was echt een drama. Bestelling luk raak door elkaar ontvangen en bijgerechten kwamen toen we eigenlijk al klaar waren.

Nander de Jong op 11 maart 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Toon telefoonnummer

Over FAK Utrecht

Keuken: Fusion, Frans, Japans / Sushi

Wat vind je op de kaart van FAK? Franse en Aziatische gerechten die je kunt delen met je tafelgenoten (of lekker voor jezelf houdt, natuurlijk). FAK staat namelijk voor – jawel – French Asian Kitchen. Je bestelt er Aziatische steak tartaar, een frietje caviaar, kippendijen, sushi en meer lekkers. Qua toetjes staan er onder andere cheese cake en crème brûlée op de kaart. Grappig detail: je kunt bij de toetjes uit maar liefst vier formaten kiezen.

FAK’s interieur heeft een duidelijk chill vibe, met wat zichtbare bakstenen, veel levendig groen en Aziatische, op de markt geïnspireerde neon borden. Vrolijke muziek vult de zaak en de crew is vriendelijk

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden