Wat 35 mensen zeggen over 't Sfeerhuys
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het restaurant ziet er gezellig van binnen uit. De bediening is vriendelijk.
Het hoofdgerecht had bijna geen salade, en de vetrandjes zaten nog aan het vlees.
Daarentegen was het toetje heerlijk en het voorgerecht ook.
Heerlijk gegeten in fijne sfeer, service precies goed!
Gisteravond een geweldige avond gehad in het Sfeerhuys! Heerlijk gegeten en gedronken, in een gezellige en warme ambiance, met zeer sympatieke, attente bediening. Wat kan een mens zich nog meer wensen? Ik heb volop genoten, bedankt!
Een gezellig en sfeervol restaurant.
Hele vriendelijke bediening.We hebben ons laten verrassen.
Het eten zag er verzorgt uit en smaakte heerlijk.
Zeker voor herhaling vatbaar.
Je stapt binnen in een heel gezellige ambiance. Vriendelijke bediening, vooraf lekkere prosecco. Avond begint goed.
Amuse van rivierkreeft is lekker.
Voorgerecht (carpaccio/gamba's/camembert): opzich prima klaargemaakt maar wel wat standaard. Eetcafe+.
Hoofdgerecht (veal wellington/zarzuela/vega): beide hoofdgere...
Je stapt binnen in een heel gezellige ambiance. Vriendelijke bediening, vooraf lekkere prosecco. Avond begint goed.
Amuse van rivierkreeft is lekker.
Voorgerecht (carpaccio/gamba's/camembert): opzich prima klaargemaakt maar wel wat standaard. Eetcafe+.
Hoofdgerecht (veal wellington/zarzuela/vega): beide hoofdgerechten waren wederom prima, maar niet verrassend. De wellington op bladerdeeg voelde aan als een saucijzenbroodje+, de zarzuela verzoop in zijn saus. Wederom Eetcafe+
Nagerecht (citroenijs/aardbeitje/mascarponetaartje) liep voor ons uit op een grote deceptie, aangezien we expliciet hadden gevraagd om geen noten wegens allergie. Bleek in de bodem van het taartje kletskoppen verwerkt te zitten. Waar we zelf achterkwamen na de eerste tekenen van irritatie.
Goed, foutjes kunnen gebeuren, het is dan zaak hoe je er mee omgaat als restaurant. Eigenaar kwam excuses aanbieden en mijn vrouw kreeg vervangend dessert (da's wel het minimum wat je kan doen). Verder hoefden we het dessert van mijn vrouw niet af te rekenen (ok). Wel jammer is dat er gedacht wordt vanuit keuken+omzet. Wij als gasten komen daar echter niet voor het eten, maar voor de ervaring. Netter was dus geweest ons uit te nodigen een andere keer terug te komen om zo met een prettige ervaring naar huis te gaan. Is nu niet gebeurd waardoor je avond toch afloopt met een nare ervaring. En zoals iedereen weet: de laatste ervaring blijft hangen.
Tot slot een minpuntje: wijnarrangement kostte maarliefst €5,- per glas. Wijnen pasten ook niet helemaal bij het geserveerde eten, maar leken meer uitgezocht op omzetverhoging. Was netter geweest om i.i.g de prijs vantevoren te vermelden. En BOB-arrangement bestond uit 'halve glazen' wijn (!?). Dus dat zou bij 4 gangen + prosecco vooraf bestaan uit 2,5 glas. Gaat oom agent niet blij van worden.
Al met al: Gezellige ambiance, vriendelijk personeel. Eten is helaas nogal standaard en de smaakcombinaties waren niet verrassend. Het Sfeerhuys heeft zo meer pretenties dan daadwerkelijk een goede keuken waarvoor je terugkomt. Voor een prijs van in totaal €73,- mag je iets meer verwachten.
Voortaan liever weer naar Gasterij Als Toen. Ook in de buurt en een heel stuk beter!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Nijmegen e.o.
Over 't Sfeerhuys
Keuken: Frans, Nederlands
Iedere dag je best doen en er iets moois van maken. Een toegewijd team in onze keuken, met een chef met liefde voor het vak zorgen ervoor dat wij iedere dag mooie, eerlijke gerechten, hapjes en eigen patisserie kunnen serveren. Aan onze gasten in het restaurant, aan bruiloftsgasten of aan andere partijen.
Verrassingsdiner op zondag Geniet van ons verrassingsdiner op zondagavond. Eerlijke seizoensgerechten met verse ingrediënten en kruiden uit eigen tuin.
Proef ‘t Sfeerhuys Iedere maand zal ons restaurant één donderdag in het teken staan van een bepaald thema. Zo kunnen we de diversiteit van onze keuken met iedereen delen. Wil je een keer iets anders? kijk dan wat de chef en zijn leerlingen de komende maanden allemaal zullen bereiden op deze Proefavonden.
“Zoveel mogelijk vers en veel groenten. De basis van onze keuken is puur en klassiek, met een Bourgondische uitstraling en mondiale invloeden. Sier? Alleen als die functioneel is, want alles moet eetbaar zijn.”