Graphite*

Modern | €€€
9,2 (84 reviews)
95% aanbevolen
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 84 mensen zeggen over Graphite*

9.2 Gebaseerd op 84 reviews. 95% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Spannende en lekkere ervaring"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

In de spannende setting van een clandestiene club heerlijk eten en drinken. Veel ruimte rondom de tafels, professionele bediening.

John op 19 november 2022
Geverifiëerd

"Su"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Super lekker eten, complimenten aan de chef en alle chef medewerkers. We hebben een lekkere lunch gehad tussen de werk afspraken. We hebben geen drank besteld, de bediening medewerker heeft ons drie keer erom gevraagd. We begrepen wel, dat het restaurant het meest verdient met drankjes, maar er zijn ook mensen die v...

Lees hele review

Super lekker eten, complimenten aan de chef en alle chef medewerkers. We hebben een lekkere lunch gehad tussen de werk afspraken. We hebben geen drank besteld, de bediening medewerker heeft ons drie keer erom gevraagd. We begrepen wel, dat het restaurant het meest verdient met drankjes, maar er zijn ook mensen die van lekker eten houden zonder alcohol, of mogen ze zelfs geen alcohol. Laat aub deze mensen ook zich welkom voelen.

Anna op 16 oktober 2022
Geverifiëerd

"Geweldig!!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Echt een fantastische 8 gangen lunch beleefd.

Gaby op 16 oktober 2022
Geverifiëerd

"Amazing ambiance "
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Had a great lunch

Emil Baku op 03 september 2022
Geverifiëerd

"Aanbevolen"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Zeer bijzonder eten. Correcte bediening. Aparte sfeer door het geheel afwezig zijn van daglicht op een zeer zonnige dag.

Dick Nijen Twilhaar op 02 september 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Graphite*

Keuken: Modern

Graphite* is het eerste speakeasy restaurant van Nederland en gelegen in de Paardenstraat vlakbij Rembrandtplein. Het restaurant is mysterieus en moeilijk te vinden. Je moet dus op zoek gaan naar een deur met een scanner en je QR code meenemen.

De setting in het restaurant doet denken aan bars ten tijde van de Amerikaanse drooglegging. Een intiem maar toch ruimtelijk restaurant met een clubby-sfeer, luide muziek en gedimde lichten. Een geheimzinnige omgeving.

Chef Peter Gast heeft zijn sporen verdiend in de afgelopen 16 jaar als chef van restaurant 't Schultenhues in Zutphen. Hij bereidt klassieke gerechten en verfijnde sauzen en combineert deze met inventieve ideeën.

In 2020 is Graphite bekroond met 1 Michelinster en in totaal hebben ze 16 Gault&Millau punten.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden