Restaurant Ají

Aziatisch | €€€
8,6 (86 reviews)
88% aanbevolen

Smaakvol 4-gangen Gault&Millau lunch € 45,-

Restaurant Ají

Aziatisch | €€€
8,6 (86 reviews)
88% aanbevolen

Smaakvol 4-gangen Gault&Millau lunch € 45,-

Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Deal
Smaakvol 4-gangen Gault&Millau lunch
€ 45,-

In het levendige Rotterdam vind je het nieuwe culinaire hoogtepunt, restaurant Aji. Chef en eigenaar Pelle Swinkels laat zich inspireren door zowel de Zuid-Amerikaanse als Aziatische keuken, resulterend in gerechten met verrassende, maar overheerlijke smaakcombinaties. Het prachtige Ají kruid is vaak de finishing touch in veel gerechten, waardoor sublieme creaties ontstaan.

De invloeden van Zuid-Amerika en Azië zijn niet alleen te proeven in de gerechten, maar ook het interieur neemt je mee naar een schitterend paradijs. De kleurrijke inrichting, gecombineerd met uitstekende service en een fantastische sfeer, garanderen dat elk bezoek aan restaurant Aji een culinaire reis is.

Exclusief voor Diningcity-gasten heeft Restaurant Ají een heerlijk menu samengesteld: een Smaakvol 4-gangen Gault&Millau lunch voor slechts € 45,-!

Het team van Restaurant Ají kan niet wachten om jou en je gezelschap te verwelkomen!

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 31 december 2025
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Speciaal 4-gangen Surprise menu incl. amuse + brood
€ 52,-

In het bruisende Rotterdam is de nieuwe culinaire hotspot restaurant Aji te vinden. Chef en eigenaar Pelle Swinkels is geïnspireerd door Zuid-Amerikaanse -en Aziatische keuken waardoor er gerechten geserveerd worden met verrassende maar overheerlijke smaakcombinaties. Het prachtige Ají kruid vormt in veel gerechten dan ook de finishing touch waardoor er sublieme creaties ontstaan.

Niet alleen in de gerechten zijn de Zuid-Amerikaanse en Aziatische invloeden terug te vinden, ook het interieur zorgt ervoor dat je je waant in een prachtig paradijs. De kleurrijke inrichting samen met de sublieme service en fantastische sfeer zorgen ervoor dat elk bezoek aan restaurant Ají garant staan voor een culinaire reis.

Speciaal voor de gasten van Diningcity heeft Restaurant Ají een heerlijk menu samengesteld: een Speciaal 4-gangen Surprise menu incl. amuse + brood voor slechts € 52,-!

Restaurant Ají kan niet wachten om je te verwelkomen!

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 31 december 2025
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 86 mensen zeggen over Restaurant Ají

8.6 Gebaseerd op 86 reviews. 88% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Heerlijke lunch in een sfeervol restaurant"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk 3 gangen geluncht bij restaurant Ají. Er is goed rekening gehouden met onze dieetwensen en de combinaties waren met zorg bedacht. Fijne sfeer en goede bediening. Ontzettend genoten!

Bilge Kucukali op 10 maart 2024
Geverifiëerd

"Prijs kwaliteit eten goed, rest te duur"
7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

Eten, sfeer en bediening goed. De wijn is aan de prijs vooral gezien de hoeveelheid die je krijgt per glas, dat is heel weinig. De thee was een aanfluiting, earl grey besteld en ik kreeg een glas water met wat kleur, gevraagd om een zakje oid maar dat hadden ze niet, ze deden t met theeblaadjes. Ik kreeg toen een po...

Lees hele review

Eten, sfeer en bediening goed. De wijn is aan de prijs vooral gezien de hoeveelheid die je krijgt per glas, dat is heel weinig. De thee was een aanfluiting, earl grey besteld en ik kreeg een glas water met wat kleur, gevraagd om een zakje oid maar dat hadden ze niet, ze deden t met theeblaadjes. Ik kreeg toen een pot zodat ik zelf een glas kon inschenken. De pot zat vol met water en er hing een ding in waar je theeblaadjes kon indoen maar daar zat zo weinig in dat was nog te weinig voor een kopje. Toen maar zelf dat ding in m’n kopje gehangen. Dit vond ik amateuristisch en ik moest er ook nog € 6,90 voor betalen, daar zat dan wel een ieniemienie bonbonnetje bij. Prijs eten prima, de rest is te duur.

IW op 08 maart 2024
Geverifiëerd

"Perfect in balans"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

De sfeervolle inrichting complimenteert de vriendelijke en professionele service. En de mooie gerechten met perfect uitgebalanceerde smaken komen hierdoor helemaal tot hun recht! We hebben ultiem genoten 🥰

Kim Jonathans op 08 maart 2024
Geverifiëerd

"Overcharging"
4.3 Keuken 2 | Service 9 | Sfeer 2

The food was very good, but our experience was bad. They charged us 8 euros for 2 half glasses of tap water. We ordered Coffee and that was 10 euros for black coffee. The worst part was the server asked me if I would like cheese instead of dessert and when I said yes, charged me over 8 euros for that. So I got no ...

Lees hele review

The food was very good, but our experience was bad. They charged us 8 euros for 2 half glasses of tap water. We ordered Coffee and that was 10 euros for black coffee. The worst part was the server asked me if I would like cheese instead of dessert and when I said yes, charged me over 8 euros for that. So I got no dessert, but had to pay for a supplement. I asked to speak to the owner. He was rude and said I was obviously not familiar with eating out. I think we were overcharged by about 21 euros. The place was mostly empty and service was very slow. Needless to say, we will not be going back.

Lalita op 02 maart 2024
Geverifiëerd

"restaurant Ají-verrassingsmenu"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Top avond gehad.

Sas op 26 februari 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant Ají

Keuken: Aziatisch

Restaurant Ají in Rotterdam is een plek waar het Oosten en Zuiden samenkomen op je bord. Elke nieuwe culinaire creatie is voorzien van iets “sweet, sour, spicy & salty”. Om de creatie een finishing touch te geven, vormt de Zuid Amerikaanse chilipeper Aji een basis in veel gerechten.

Pelle Swinkels is dagelijks te vinden in het restaurant. Met plezier staat hij achter het fornuis om jouw een onvergetelijke avond te bezorgen. Pelle heeft veel inspiratie opgedaan uit Zuid-Amerika en Azië, en zijn liefde voor deze keukens proef je dan ook terug in elk gerecht.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden