Knife fork icon red

Restaurant PIT

€ 52,50 € 36,50

Gastronomisch 5-gangen diner

Restaurant PIT

9,4 (74 reviews)

Gastronomisch 5-gangen diner € 52,50 € 36,50

Reserveer een tafel

Deal
Gastronomisch 5-gangen diner
€ 52,50 € 36,50

Gelegen in het mooie Brabant in het gezellige dorpje Heeswijk-Dinther is Restaurant Pit gevestigd. Hier kan je genieten van sublieme gerechten met fenomenale smaakcombinaties. Er wordt gewerkt met dagverse seizoensgebonden ingrediënten van hoogstaande kwaliteit. Het keukenteam wordt geïnspireerd door uitdagende wereldkeukens met hier en daar klassieke invloeden.

De fijne Brabantse gastvrijheid en de dorpse gezelligheid worden uitgestraald in de gemoedelijke sfeer die hangt in restaurant PIT. Het vriendelijke personeel legt je helemaal in de watten en zorgt dat je alles tot je beschikking hebt om een avond culinair te genieten.

Met wie kom jij binnenkort langs? Je kunt nu zeer voordelig genieten van een geweldig 5-gangen diner van de chef voor slechts € 36,50!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 augustus 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 74 mensen zeggen over Restaurant PIT

9.4
(74 reviews)
Eten
9.5
Service
9.5
Sfeer
9.1
Schrijf een review

"Restaurant met eigen karakter van ongekend hoog niveau"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Geweldig gegeten en wat een fantastische leuke bediening. De koks staan net als de bediening met veel plezier in de keuken dat kun je zien en proeven. Dit is geen restaurant als alle restaurant het heeft een eigen karakter en dat is echt fantastisch om deze beleving mee te maken. Wij komen zeker vaker terug. Complimenten en blijf vooral zo doorgaan.

Pieter op 08 oktober 2019
Restaurant PIT heeft gereageerd op 08 oktober 2019

Hartelijk dank voor uw positieve review en uw reservering. Graag tot ziens.


"Fantastisch"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Fantastische avond gehad! Een warme ontvangst, vriendelijke en gastvrije bediening. Prachtige smaakcombinaties op het bord met mooie begeleidende wijnen die je niet overal tegen komt. Zeker voor herhaling vatbaar en aan te raden voor anderen. Wij komen zeker terug.

Juul op 07 oktober 2019
Restaurant PIT heeft gereageerd op 08 oktober 2019

Hartelijk dank voor uw positieve review en uw reservering. Graag tot ziens.


"Superavond "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk smaakvolle avond gehad. Attente bediening, mooie uitleg van de bijpassende wijnen

Marjo op 07 oktober 2019
Restaurant PIT heeft gereageerd op 08 oktober 2019

Hartelijk dank voor uw positieve review en uw reservering. Graag tot ziens.


"Pit"
7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Mis de warmte van restaurant t sentiment
De amuse miste verfijning
Voorgerecht was lekker
Hoofdgerecht iets aan de kouden kant als je het mij vraagt. Maar wel smaakvol

Dessert was absoluut niet mijn ding. Te veel zomerse smaken. Hier heeft de chef de plank mis geslagen. Ook was de opmaak zeer slordi...

Lees hele review

Mis de warmte van restaurant t sentiment
De amuse miste verfijning
Voorgerecht was lekker
Hoofdgerecht iets aan de kouden kant als je het mij vraagt. Maar wel smaakvol

Dessert was absoluut niet mijn ding. Te veel zomerse smaken. Hier heeft de chef de plank mis geslagen. Ook was de opmaak zeer slordig tegen over de anderen gangen.
Mijn tafelgenoot vond overigens de kazen veel te koud, en heeft dit gemeld aan de bediening. Helaas geen respons op gehad

Marieke op 07 oktober 2019
Restaurant PIT heeft gereageerd op 07 oktober 2019

Beste Marieke,

Wij zijn met Restaurant PIT een nieuwe en moderne weg ingeslagen waarbij wij de periode van Het Sentiment hebben afgesloten. Wij gaan zeker met uw opmerkingen aan het werk en vinden het erg vervelend dat uw avond niet compleet was.

Het dessert, Ananas/Tonkaboon en Rozemarijn zijn juist smaken die momenteel in het seizoen zijn.

Wij zullen de opmerkingen binnen ons team bespreken, en hopen dat wij u in de toekomst nogmaals mogen ontvangen.


"Fantastisch gegeten!"
9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Wat een geweldige smaaksensaties! Zo verfijnt prachtig opgemaakt een genot voor het oog en zoooo lekker. Nog nooit zo heerlijk gegeten. Het was een feestje voor mij en mijn gezin. Iedereen heeft heerlijk gegeten. Ook de vega gerechten et heel veel zorg en liefde bereidt. Top

Lilian Verstraelen op 07 oktober 2019
Geverifiëerd
Restaurant PIT heeft gereageerd op 07 oktober 2019

Hartelijk dank voor uw positieve review en uw reservering. Graag tot ziens.

Plattegrond Alle restaurantdeals in Heeswijk-Dinther e.o.

Raadhuisplein 7 5473 GC Heeswijk-Dinther

Over Restaurant PIT

Het moderne restaurant PIT ligt in warme dorp Heeswijk-Dinther. Het restaurant heeft een uniek karakter. De moderne, verfijnde en uitdagende keuken wordt beïnvloed door inspiratie uit de hele wereld. In de keuken wordt gebruik gemaakt van kwaliteitsingrediënten en producten uit het desbetreffende seizoen. Bij restaurant PIT kan je gezellig de hele avond tafelen en genieten van de lekkerste gerechten. Kom snel langs bij restaurant PIT en ervaar het zelf.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Heeswijk-Dinther e.o.
063ad77af5

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden