Restaurant Uijttewaal

9,3 (100 reviews)
99%
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 100 mensen zeggen over Restaurant Uijttewaal

9.3 Gebaseerd op 100 reviews. 99% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"5 Stars Dining Experience !"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Met vrienden voor het eerst bij Uijttewaal gegeten. Eerst met een bubbel genoten in het loungegedeelte en verrassende hapjes. Daarna de hele avond getafeld met opnieuw verrassende en prachtige creaties. Wisselende en zeer nette bediening en wijnen, kortom een AANRADER !!!

Ruud op 08 december 2019
Geverifiëerd

"Geweldig"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Elk gerecht is weer een verrassing. Bediening is topp!

Michel Witkam op 01 december 2019
Geverifiëerd

"Wow, zeldzaam lekker gegeten! Waar blijft de ster?"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Als je deelneemt aan speciale acties, dan kom je nog eens ergens. Ik houd van 'cadeautjes' uitpakken. Verrast worden met unieke smaakcreaties en bereidingen die je thuis echt niet zo makkelijk uitserveert. Nou, dan ben je hier op het juiste adres!
Pas 1,5 jaar bezig en wat ben ik blij dit ontdekt te hebben, want ge...

Lees hele review

Als je deelneemt aan speciale acties, dan kom je nog eens ergens. Ik houd van 'cadeautjes' uitpakken. Verrast worden met unieke smaakcreaties en bereidingen die je thuis echt niet zo makkelijk uitserveert. Nou, dan ben je hier op het juiste adres!
Pas 1,5 jaar bezig en wat ben ik blij dit ontdekt te hebben, want geheid dat die ster er komt en wellicht helaas dan ook een ander prijskaartje!
Verrast worden met 4 amuses, die zo vernuftig in elkaar zitten en zo'n explosie van smaak dat het vraagt om meer.
En wat was dat 'meer' lekker! Ik kan nu wel het menu oplepelen, maar ga zelf er naar toe en laat je verwennen/verrassen en spreek mij er maar op aan, als het niet is wat je ervan verwacht.
Deze zaak heeft het door...een kleine dessert amuse, weer zo apart met zout/zuur/zoet.

Vertel het door! Uijtewaal behoort tot de top!

Annemarie van Mackelenbergh op 30 november 2019
Geverifiëerd

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk vijf gangen menu met wijn arrangement.
Alle gerechten waren super, prachtig opgemaakt en heerlijke smaak combinaties. Uitstekende wijnen , passend bij het gerecht, maakten het gerecht af.
Leuke bediening die met liefde de gerechten serveren en toelichten.
Vooraf en tussendoor nog heerlijke amuses.
Kortom: topavond.

Edy de schepper op 29 november 2019
Geverifiëerd

"Prachtig en heerlijk"
8.7 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 9

Prachtige inrichting, mooie en heerlijke gerechten, te mooi om op te eten, maar achteraf geen moment spijt vanwege de geweldige en verrassende smaaksensaties die volgen. Uitgelichte waanzinnige combinatie; popcornijs met gebakken spekjes. Mini-aandachtspunt is dat de service ietwat meer durf mag tonen bv om eerder j...

Lees hele review

Prachtige inrichting, mooie en heerlijke gerechten, te mooi om op te eten, maar achteraf geen moment spijt vanwege de geweldige en verrassende smaaksensaties die volgen. Uitgelichte waanzinnige combinatie; popcornijs met gebakken spekjes. Mini-aandachtspunt is dat de service ietwat meer durf mag tonen bv om eerder jassen aan te nemen, wijnarrangementen of andere drankjes aan te bieden. Als dat nog net iets vlotter loopt zeker een ster-waardig restaurant.

Lucie op 28 november 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Breda e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant Uijttewaal

Aan de fraaie zuidrand van Breda strijk je neer voor een culinair avondje uit. Je geeft je over aan de gastronomie van de broers Uijttewaal: Sven kookt, Lars schenkt. Geen dag is er hetzelfde, want de twee laten zich graag leiden door de seizoenen en het weer. En door inspiratie die soms ook henzelf verrast. Geen vaste kaart dus, maar zij komen graag jouw wensen na.

Bij Uijttewaal draait alles om aandacht. Of je nu komt voor een snelle, perfect bereide entrecote of voor lekker lang tafelen, ze zetten onvergetelijke gerechten op tafel. Bij voorkeur begeleid door een smakelijk glas, want wijn en spijs trekken samen op. Ze schenken aandacht aan een zorgvuldig afgestemd arrangement, maar bieden ook álle wijnen per glas aan. Zelfs de meest exclusieve.

De topkwaliteit van zowel producten als de bereiding ervan spreekt voor zich. Concessies doen zij niet. Maar het verschil maken ze vooral met de opbouw van een uitgebalanceerd diner. Slow down and relax.

Dat liefde door de maag gaat, beseffen de broers Uijttewaal als geen ander. Hun werk zit erop als mensen verliefd naar buiten lopen. Op elkaar en de herinnering aan een mooie avond.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Breda e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden