Knife fork icon red
Update - Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor jouw reservering?

AIM

9,2 (23 reviews)

Wat 23 mensen zeggen over AIM

9.2
(23 reviews)
Eten
9.4
Service
9.2
Sfeer
9.1
Schrijf een review

"Absolute Top"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Top locatie met een prachtig uitzicht over de Loosdrechtse plassen. Wij hebben een vijfgangen diner genuttigd waarbij alle gerechten, zonder uitzondering, subliem waren. Uitgebalanceerd en letterlijk smaakbommen. Top. De bediening is enthousiast en deskundig. De gerechten en bijbehorende wijnen worden uiterst informatief toegelicht. Hier komen we beslist nog een keer eten!

Judith van den Boomgaard op 19 september 2020
Geverifiëerd

"Heerlijk!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Onwijs lekker gegeten. We hebben gekozen voor een verrassing menu met daarbij passende wijnen en alles werd gepresenteerd met een verhaal over smaak combinatie. We hebben genoten!

Fabrizia op 15 september 2020
Geverifiëerd

7.7 Keuken 9 | Service 7 | Sfeer 7

Lekker gegeten en sfeervolle plek. Vreemd een vooral jammer dat het water (6 euro per karaf) ongevraagd werd ingeschonken en in rekening werd gebracht.

R op 24 februari 2020
Geverifiëerd

"Helemaal af!"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk 5- gangen diner (niet a la cart en helaas maar met 1 amuse..;-) Hoe dan ook, mooie combinaties van ingrediënten waarvan je aanvankelijk denkt: hoe kan dat? (o.a. een heerlijke combi van kokkels met kip met een superkrokant flinterdun kaasgratineetje) Helaas maar 1 glas rood in wijnarrangement (Garnacha/Syra...

Lees hele review

Heerlijk 5- gangen diner (niet a la cart en helaas maar met 1 amuse..;-) Hoe dan ook, mooie combinaties van ingrediënten waarvan je aanvankelijk denkt: hoe kan dat? (o.a. een heerlijke combi van kokkels met kip met een superkrokant flinterdun kaasgratineetje) Helaas maar 1 glas rood in wijnarrangement (Garnacha/Syrah, verrassend maar niet bijzonder). Bediening zeer kundig, vriendelijk en staan open voor een leuk verhaal met passie. Uitzicht over plassen schitterend!

Jim op 24 februari 2020
Geverifiëerd

"perfect"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Als altijd, top !

Irene op 03 februari 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Loosdrecht e.o.

Veendijk 1a 1231 PB Loosdrecht

Over AIM

Gelegen aan de prachtige Loosdrechtse vind je het gezellige restaurant AIM. De liefde voor goed eten, uitstekende wijnen en genieten in fijn gezelschap vormen de basis bij restaurant AIM. Het team verwelkomt je graag in het restaurant.

Onder leiding van de Chef-kok wordt het internationale menu om de twee weken vervangen. Bij restaurant AIM vind je de meest verrassende en waanzinnige gerechten. Gastvrijheid, creativiteit, maar ook flexibiliteit vormen de kernwaarden waar AIM zich op right. Ook kunnen de gerechten à la carte besteld worden.

De gerechten worden gecombineerd met bijpassende wijnen voor een optimale smaakbeleving. De wijnkaart is vol liefde en zorg samengesteld en bestaat uit klassieke, bekende, nieuwe en verrassende wijnen.

Kom genieten van de heerlijke culinaire creaties bij restaurant AIM!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Loosdrecht e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden