Knife fork icon red

De Herberg van Smallingerland

8,8 (143 reviews)
100%

Wat 143 mensen zeggen over De Herberg van Smallingerland

8.8
(143 reviews)
Eten
9.0
Service
8.8
Sfeer
8.7
100%
Schrijf een review

"heerlijk uitje"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Dit was een heerlijk uitje. Het eten was erg lekker en werd geserveerd op locatie in het verrassend ruime appartement. Beginnend met amuses bij aankomst, gevolgd van een 4-gangen menu (de soep was vooral super!) met 2 flessen wijn. Ontbijt was voor eigen bereiding in de keuken, met alles wat je kon wensen, zelfs een...

Lees hele review

Dit was een heerlijk uitje. Het eten was erg lekker en werd geserveerd op locatie in het verrassend ruime appartement. Beginnend met amuses bij aankomst, gevolgd van een 4-gangen menu (de soep was vooral super!) met 2 flessen wijn. Ontbijt was voor eigen bereiding in de keuken, met alles wat je kon wensen, zelfs een professionele espresso apparaat. Helaas werkte de open haard niet en de water jets in het 2-persoon jaccuzi deden het ook niet. Maar we hebben alsnog genoten van de bubbles. We kunnen deze dinner/overnachting combinatie zonder meer aanbevelen!

Maria Siebes op 09 december 2020
Geverifiëerd

"geweldig!"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

We hebben een heerlijk 4-gangen diner gehad, met vooraf twee lekkere amuses en stokbrood met boter. De keuken was erin geslaagd om spannende smaken te combineren.
De opmaak van de borden waren plaatjes en Marijke kon ons goed vertellen wat er lag.
We hebben een fijne avond gehad.

Han en Henriette, Dick en Emilia op 08 april 2016

"Een genot voor de oog en voor de mond"
9.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 10

Gisteren avond hebben we in het kader van de Restaurant week De Herberg van Smallingerland bezocht. Elk gerecht was een spannende samenvallen van smaken, uitstekend bij elkaar passend. Voor het oog de presentatie op het boord was een kunstwerk ! We hebben genoten van de coquilles, de zwezerik, de parelhoen. De super...

Lees hele review

Gisteren avond hebben we in het kader van de Restaurant week De Herberg van Smallingerland bezocht. Elk gerecht was een spannende samenvallen van smaken, uitstekend bij elkaar passend. Voor het oog de presentatie op het boord was een kunstwerk ! We hebben genoten van de coquilles, de zwezerik, de parelhoen. De superlatieven hielden niet op - de kok is een echte kunstenaar. Daarnaast is de wijnkaart een goede aanvulling. De sfeer in de oude voorkamer van de oude herberg ademt geschiedenis, raffinement , élégance . Vriendelijke deskundige bediening...
We zullen zeker vaker komen!

Elka Agoston op 03 april 2016

"een super voldaan gevoel"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

we hebben hier zee goed gegeten. komen helemaal niet uit deze omgeving maar het was voor herhaling vatbaar.

J. Groot op 11 september 2015

7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Goed gegeten met prima bediening.

Tjisse Wallendal op 29 augustus 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rottevalle e.o.

Muldersplein 2 9221 SP Rottevalle

Over De Herberg van Smallingerland

Even onthaasten van de drukte en tijd hebben voor elkaar in een prachtige omgeving? Dan kan bij De Herberg van Smallingerland te Rottevalle. Ontdek de eigentijdse Nederlandse keuken en gastvrijheid van Friesland en geniet van verse, ambachtelijke en verrassende gerechten.

Treedt binnen in een charmant monumentale pand uit 1971 en laat je in de watten leggen. Van oorsprong was dit een plek waar mensen bij elkaar kwamen en feest vierden. Een complete avond uit, met z’n tweetjes, waarbij je door een topteam culinair verwend en verrast wordt.

De chef Freddy en zijn keukenteam gebruiken de beste lokale ingrediënten van uitstekende kwaliteit, bijvoorbeeld uit eigen moestuin of van de lokale leveranciers.
Gastvrouw Aukje zorgt dat jou niets tekort komt en adviseert graag in een keuze voor bijpassende wijnen of andere dranken.

Een overnachting maakt jouw avond uit compleet. Direct naast het restaurant ligt Teades Plak, een intieme vakantiewoning voor 2 personen met o.a. een luxe badkamer met whirlpool met massagejets.en een riante slaapkamer. De herberg is volledig gemoderniseerd, maar behouden met authentieke details. In de woonkamer geniet je van een sfeerkachel en met een kookeiland in de keuken voel je je al snel thuis.

Een ideale plek om je even terug te trekken. Een arrangement waar je culinair geniet en heerlijk kunt overnachten in je eigen herberg. Echt even tijd voor jezelf en voor elkaar. Kortom heerlijk ontspannen en tot rust komen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden