Bistrot Regent

Frans, Nederlands
9,0 (9 reviews)
100%
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 9 mensen zeggen over Bistrot Regent

9.0 Gebaseerd op 9 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Fantastisch "
9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Wederom heerlijk gegeten hier en mooie bijpassende wijnen gedronken. De prijs kwaliteit verhouding is uitstekend.

Nikki op 25 september 2020
Geverifiëerd

"Na het werk nog even hapje samen eten. "
8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Keurig op goede afstand buiten gegeten.Veel lawaaierig verkeer die flaneerde door vaak langs te rijden. Dinsdagavond. Leuke bediening. Goed wijnadvies Vooraf Rode biet In verschillende bereidingen. hoofdgerecht Eend sinaasappel daarbij kregen we per tafel groente en ‘friet’ Met lemontaartje sloten we af. Het was Restaurantweek aanbieding dus goede prijskwaliteitverhouding.

Saskia op 23 september 2020
Geverifiëerd

"Genieten van Franse gerechtjes"
8.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 7

Blij verrast door het driegangenmenu van de chef: voorgerecht met bietjes, hoofdgerecht met eend en als dessert citoentartelette. Kwalitatief goed eten uit de Franse keuken. Prettige bediening ook. De portie van de bijgerechten (m.n. aardappeltjes) had groter gemogen.

Lieke27 op 17 september 2020
Geverifiëerd

7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

Ivm zwangerschap waren er eigenlijk alleen vegetarische opties. Wanneer ik dit van te voren had geweten, waren we ergens anders gaan eten. Met de reservering namelijk aangegeven dat een persoon zwanger is. Er was ook geen ruimte om andere opties te bespreken. De gastvrouw gaf namelijk aan dat zij vooraf al voor mij ...

Lees hele review

Ivm zwangerschap waren er eigenlijk alleen vegetarische opties. Wanneer ik dit van te voren had geweten, waren we ergens anders gaan eten. Met de reservering namelijk aangegeven dat een persoon zwanger is. Er was ook geen ruimte om andere opties te bespreken. De gastvrouw gaf namelijk aan dat zij vooraf al voor mij bepaald had dat ik de bietjes vooraf en de koolraab als hoofdgerecht zou krijgen. Vond dit erg jammer. De gerechten waren lekker, maar persoonlijk ga ik niet uiteten om alleen groente te eten.

Lieke Hertman op 15 september 2020

"Joi de vivre"
9.0 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 10

Regent is een hele fijne plek om te zijn! Ik vind de sfeer er perfect. Rustig en ontspannen. Met enthousiaste medewerkers die je graag in de watten leggen en heerlijk eten met dito wijn. Ik vind de onvervalste Franse invloeden op de keuken top en kan ook het spannende evenwicht tussen robuust eerlijk en verfijnd zeer waarderen. Toptent waar ik blij van word!

Christine Staals op 11 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Nijmegen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Bistrot Regent

Keuken: Frans, Nederlands

Bistrot Regent is een bistro & bar gevestigd in de Hertogstraat, maar ook een wijndruif die goed te telen is onder Nederlandse omstandigheden. Het karakter van Regent sluit aan op ons concept: vernieuwend en toekomstgericht.

Het menu bestaat enerzijds uit comfortabele, op groenten gebaseerde gerechten en anderzijds uit vernieuwde bistro gerechten. Naast groenten wordt er voornamelijk gewerkt met bijvangst en dubbeldoel runderen.

Aan de bar kan het aperitief en digestief gedronken worden. Daarnaast is het altijd mogelijk om spontaan een biertje of glas wijn te drinken.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Nijmegen e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden