Knife fork icon red

Villa Ruimzicht

9,0 (11 reviews)

Wat 11 mensen zeggen over Villa Ruimzicht

9.0
(11 reviews)
Eten
9.4
Service
9.2
Sfeer
8.5
Schrijf een review

"Bijzonder"
4.0 Keuken 4 | Service 6 | Sfeer 2

Slapen in een badkamer met bed zonder airco (kamer 301) is best bijzonder maar stond niet op onze bucketlist.

6-gangendiner van ruim 3(!) uur was ook bijzonder langdurig door personeelstekort en niet eens bijzonder lekker; komt waarschijnlijk door de samengestelde streekproducten die naar ons idee geforceerd zijn...

Lees hele review

Slapen in een badkamer met bed zonder airco (kamer 301) is best bijzonder maar stond niet op onze bucketlist.

6-gangendiner van ruim 3(!) uur was ook bijzonder langdurig door personeelstekort en niet eens bijzonder lekker; komt waarschijnlijk door de samengestelde streekproducten die naar ons idee geforceerd zijn verwerkt in bijzonder vreemde amuses en gerechtjes.

Doordat dit bijzondere hotel aan een drukke doorgaande weg ligt in de stad zelf, geeft dat een onrustige sfeer waardoor je in ieder geval niet tot rust komt...

Paul op 10 juni 2019
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

6 gangen met daarbij de geadviseerde wijn. Alles klopte: eten, gastheer, wijnen, ambiance, we hebben erg genoten. Proef beslist de lokaal geoogste witte wijn 'Wals' van landgoed Montferland; heerlijk. Het begint gelijk al goed met koolvis cevice met gefermenteerde koolrabi; wat een heerlijke combi. Vanaf dan blijft het niveau hoog. Ik zou zeggen: ga hier naartoe en zorg ervoor dat ze blijven...

kees op 28 mei 2019
Geverifiëerd

"Geweldig genoten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wow, wat een prachtig hotel. Het ligt tov een mooi bos waar je heerlijk kan wandelen.

Wij hadden het 6-gangen menu geboekt. De gerechten waren allemaal kleine kunstwerkjes en zeer smaakvol. Wij komen zeker nog eens terug.

Anita op 30 januari 2019

"Prachtig hotel, uitstekend eten en vriendelijk personeel."
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het hotel ziet er prachtig uit en is schitterend gelegen aan de rand van Doetinchem. We hadden een fantastisch zes gangen diner met supervriendelijken en attente bediening. Doetinchem is bovendien een leuke stad om een paar dagen te verkennen.

Wim op 22 januari 2019

"Top met een bijsmaakje"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

We hebben heerlijk genoten van het heerlijke eten, de kamer, omgeving.
Echter tot onze grootte verbazing lag er in het hotel en QL brochure waarin en prijs werd genoemd van € 198,00 als vaste prijs. Uw aanbieding prijs welke we hebben betaald was € 225,00 . Daar uw aanbieding prijs € 27,00 boven de vaste prijs is ,verzoeken wij u het verschil te retourneren.

van Meurs op 09 januari 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Doetinchem e.o.

Ruimzichtlaan 150 7001 KG Doetinchem

Over Villa Ruimzicht

Hotel Villa Ruimzicht in Doetinchem zorgt met de triple AAA-visie van chef kok Bjorn Massop dat uw beleving voorop staat. Als aanhanger van `boer tot bord’- idee kookt Bjorn het liefst met producten van eigen (Achterhoekse) bodem. Ervaar de kracht van aandacht voor u als gast met Achterhoekse hartelijkheid bij Villa Ruimzicht. Een plek waar kwaliteit en gastgerichtheid centraal staan. Aandacht voor ú en uw wensen is niet het enige doel; het maakt ook het verschil tussen een gewoon goede en memorabele beleving.

Genieten van de natuur, een dagje winkelen, of culinair erop uit... alles is mogelijk in Doetinchem! Waar je zeker een keer geweest moet zijn is Hotel restaurant Villa Ruimzicht. Het is dé plek waar kwaliteit en gastvrijheid samenkomen. Het restaurant is aangesloten bij de Jeunes Restaurateurs d'Europe (JRE), een vereniging van jonge restaurateurs, waarbij het draait om het delen en uitdragen van talent en passie.

Het team kookt het liefst op wereldse wijze met producten uit eigen streek. De bereiding voltrekt zich in een open keuken, waardoor de nieuwsgierige gast het gehele proces op de voet kan volgen!

Ben jij toe aan (culinaire) ontspanning? Laat je dan volledig verwennen met een 6-gangendiner incl. glas Cava, overnachting & life cooking ontbijt voor slechts € 112,50 per persoon!

+ Te gebruiken op maandag t/m zondag
+ Let op: de reservering is pas definitief als Villa Ruimzicht deze ook heeft bevestigd
+ Reservering op basis van 2 persoonsbezetting en beschikbaarheid

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Doetinchem e.o.
063ad77af5

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden