Mijn Keuken*

Frans
8,9 (248 reviews)
96%
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's van Mijn Keuken*

Wat 248 mensen zeggen over Mijn Keuken*

8.9 Gebaseerd op 248 reviews. 96% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

8.0 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 7

We hebben echt genoten van het eten. De daarbij gaande wijnen waren ook zeer lekker. Enige puntje van aandacht is de snelheid van de service (naar onze beleving soms iets te snel).

Indra Vermeulen op 26 augustus 2010

9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Goede parkeergelegenheid voor de deur, mooie lokatie en gebouw Prettige binnenkomst en vlotte leuke bediening, heerlijk gegeten,met mogelijkheid tot uitbreidinging van het menu of aanpassingen indien nodig, verrassende smaakcombinaties, mooi servies, zeer mooie opmaak. Goed wijnarrangement en niet te flauw met schen...

Lees hele review

Goede parkeergelegenheid voor de deur, mooie lokatie en gebouw Prettige binnenkomst en vlotte leuke bediening, heerlijk gegeten,met mogelijkheid tot uitbreidinging van het menu of aanpassingen indien nodig, verrassende smaakcombinaties, mooi servies, zeer mooie opmaak. Goed wijnarrangement en niet te flauw met schenken, ook een goed bob-arrangement waar heel goed opgelet werd dat het zeker niet teveel werd. Er zeer geslaagde avond!

J.C. Schrumpf op 25 augustus 2010

7.7 Keuken 9 | Service 7 | Sfeer 7

Heerlijk gegeten bij mijn keuken. Mooie frisse gerechten en fantastische wijnen.
Ambiance redelijk sober ondanks het fraaie interieur. Had misschien ook wat met het timide publiek te maken. Service was in orde met een enthousiaste sommelier. Verdere bediening prima, maar wel een wat vreemde mix tussen stijfjes en losjes waardoor de "grapjes" van de gastvrouw niet zo, tja, grappig waren.

Michiel op 25 augustus 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Wouw e.o.

Toon telefoonnummer

Over Mijn Keuken*

Keuken: Frans

In het centrum van het dorpje Wouw, aan de voet van de grote Lambertus kerk, vindt u Restaurant Mijn Keuken. Het historische pand uit 1923 is begin jaren 90 omgetoverd tot een prachtig en sfeervol restaurant. In de moderne inrichting zijn ook nog klassieke elementen terug te vinden wat zorgt voor een aangenaam decor voor een lunch of diner.

De keuken werkt het liefst met kraakverse en mooie producten op een vernieuwende manier. Er wordt op hoog niveau gekookt zonder allerlei tierlantijnen. Gewoon puur genieten, dat doet u bij Mijn Keuken. Laat u verrassen en verwennen door de heerlijke Franse keuken op een bourgondische manier.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Wouw e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden