Mijn Keuken*

Frans
8,9 (248 reviews)
96%
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's

Wat 248 mensen zeggen over Mijn Keuken*

8.9 Gebaseerd op 248 reviews. 96% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

6.0 Keuken 5 | Service 7 | Sfeer 6

Het eten was, op de vis na, niet bijzonder genoeg om te eten. De opmaak van de gerechten waren wel erg mooi

B op 25 september 2021
Geverifiëerd

"Eten was heerlijk en bijzonder"
8.3 Keuken 10 | Service 7 | Sfeer 8

Het eten was bijzonder lekker. Variatie vis was goed. Biefstuk vond ik een beetje saai en niet zo creatief. Verder was het onvergevelijk dat er iets als glutenvrij was aangeduid maar het niet was. Waardoor onze vriendin het al op had. Ook was het extra bij het hoofdgerecht niet aanwezig. Toen wij dat zeiden werd er...

Lees hele review

Het eten was bijzonder lekker. Variatie vis was goed. Biefstuk vond ik een beetje saai en niet zo creatief. Verder was het onvergevelijk dat er iets als glutenvrij was aangeduid maar het niet was. Waardoor onze vriendin het al op had. Ook was het extra bij het hoofdgerecht niet aanwezig. Toen wij dat zeiden werd er lauw op gereageerd. We kunnen niet helemaal plaatsen wat er was maar de bediening was niet zo ... Het was een beetje dode sfeer ook in het restaurant en mensen waren snel weg. Maar dat was misschien de bedoeling. Jammer want een eet ervaring werd het niet.

Rik Ver op 19 september 2021
Geverifiëerd

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Het was al weer even geleden dat we hier waren, maar opnieuw hebben we het heerlijk gehad. De dames een 4 gangen menu, de heren nog een kaasgang er tussen. Fantastisch eten, perfect gepaard aan heerlijke wijnen, goede uitleg over zowel het eten alsook de wijn, zeer vriendelijke bediening en tot slot buiten op het te...

Lees hele review

Het was al weer even geleden dat we hier waren, maar opnieuw hebben we het heerlijk gehad. De dames een 4 gangen menu, de heren nog een kaasgang er tussen. Fantastisch eten, perfect gepaard aan heerlijke wijnen, goede uitleg over zowel het eten alsook de wijn, zeer vriendelijke bediening en tot slot buiten op het terras heerlijk koffie, met wat lekkers en met een sigaartje.... wat een lekkere start van het weekend. Voor diegene die hier nog nooit geweest zijn : Een aanrader.

Eli Barenholz op 18 september 2021
Geverifiëerd

"Top restaurant en mooie locatie."
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Heerlijke gerechten en super combinaties van smaken. Wij hadden een lunchmenu met bijpassende wijnen, allemaal uitstekend gepresenteerd door de sommelier. Snelle en vriendelijke bediening.

Diana op 18 september 2021
Geverifiëerd

"Mooi lekker eten."
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Wat een mooie producten en super mooie opgemaakte borden..was een feest om hier te mogen eten.

Ria De jong op 18 september 2021
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Wouw e.o.

Toon telefoonnummer

Over Mijn Keuken*

Keuken: Frans

In het centrum van het dorpje Wouw, aan de voet van de grote Lambertus kerk, vindt u Restaurant Mijn Keuken. Het historische pand uit 1923 is begin jaren 90 omgetoverd tot een prachtig en sfeervol restaurant. In de moderne inrichting zijn ook nog klassieke elementen terug te vinden wat zorgt voor een aangenaam decor voor een lunch of diner.

De keuken werkt het liefst met kraakverse en mooie producten op een vernieuwende manier. Er wordt op hoog niveau gekookt zonder allerlei tierlantijnen. Gewoon puur genieten, dat doet u bij Mijn Keuken. Laat u verrassen en verwennen door de heerlijke Franse keuken op een bourgondische manier.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Wouw e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden