Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.
Wat 757 mensen zeggen over Calla's*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
20 maart binnen het kader van de restaurantweek voortreffelijk geluncht. Een vriendelijke ontvangst, een leuke tafel. En een lekkere amuse. Dit werd gevolgd door een mille-feuille met parfait van eendenlever en gerookte aalfilet aangevuld met een voortreffelijk droge Riesling Spätlese (2009). Het hoofdgerecht was e...
Lees hele review20 maart binnen het kader van de restaurantweek voortreffelijk geluncht. Een vriendelijke ontvangst, een leuke tafel. En een lekkere amuse. Dit werd gevolgd door een mille-feuille met parfait van eendenlever en gerookte aalfilet aangevuld met een voortreffelijk droge Riesling Spätlese (2009). Het hoofdgerecht was een langzaam gegaarde kabeljauw met saffraan risotto en bouillabaisse saus waarbij een onovertroffen Saint Mont (2008) uit zuidwest Frankrijk werd geschonken. En als nagerecht genoten we van gekarameliseerde ananas met savarin van pure chocolade en sorbet van tropisch fruit. Hiervoor werd de wijn uit Spanje gehaald, Pedro Ximinés, dulce, 15 años. De gerechten oogden zoals ze smaakten, heel mooi. We hebben er paar heerlijke uurtjes doorgebracht, de chef is in onze ogen weer een van die mensen die met smaken op een creatieve wijze weten te toveren, dit soort chefs zijn dun gezaaid. De bediening is gastvrij, vriendelijk en niet opdringerig. Kortom een heerlijke middag!
Prima gegeten bij Calla's. Het was tevens een ware verrassing dat we aan de Chef's Table mochten plaatsnemen waarbij je letterelijk een kijkje in de keuken mocht nemen. Heel leuk en vooral lekker. Bedankt voor een geslaagde avond!
Tijdens de restaurantweek hier geluncht. Wij zijn al 'bekend' met Calla's. Als ik naar de kwaliteit van de gerechten kijk: top. Een soort tompouce met eendenlevermousse en aal was een mooie en aparte combinatie, ook al had er van mij best iets meer paling bij gemogen omdat eendenlever best overheersend kan zijn. De ...
Lees hele reviewTijdens de restaurantweek hier geluncht. Wij zijn al 'bekend' met Calla's. Als ik naar de kwaliteit van de gerechten kijk: top. Een soort tompouce met eendenlevermousse en aal was een mooie en aparte combinatie, ook al had er van mij best iets meer paling bij gemogen omdat eendenlever best overheersend kan zijn. De langzaam gegaarde kabeljauw met risoto: smaakt altijd naar meer. Het wijnarrangement paste (wederom) perfect bij elk gerecht. De sommelier wist alles over de verschillende wijnen te vertellen en als je meer wilt weten, kan hij je haarfijn vertellen waarom een bepaalde wijn echt bij dat gerecht is gekozen. We hadden aangegeven in een rustig tempo te willen lunchen en daar heeft de bediening fantastisch op ingespeeld. Calla's staat bij ons nog steeds op nummer 1 van de sterrenrestaurants. Ondanks dat het menu in de restaurantweek weer geweldig was, had ik wel de indruk dat dit menu wat 'eenvoudiger' was in vergelijking tot vorige keren. Maar .. we will come back!
Tijdens restaurantweek goed en lekker gegeten bij Calla's. Op het eten was niets aan te merken maar ik vond het menu wel redelijk veilig en niet zo spannend. Het tempo van opdienen was best hoog.
De bediening was correct en netjes. Viel mij op dat de bediening erg jong is: LEUK! Zij waren alleen niet in staat sfeer...
Tijdens restaurantweek goed en lekker gegeten bij Calla's. Op het eten was niets aan te merken maar ik vond het menu wel redelijk veilig en niet zo spannend. Het tempo van opdienen was best hoog.
De bediening was correct en netjes. Viel mij op dat de bediening erg jong is: LEUK! Zij waren alleen niet in staat sfeer in het restaurant te brengen of een persoonlijke band met de gast aan te gaan.
Wijnen waren lekker en goed gekozen. Sherry bij het dessert was hoogtepunt van de avond!
We werden warm welkom geheten, kregen een mooi tafeltje toegewezen en hebben heerlijk gegeten! We kregen het gevoel 'normale' gasten te zijn. Geen piepkleine porties, maar gewoon helemaal verzadigd aan het einde van de avond! Aldus een topavond gehad!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.
Over Calla's*
Keuken: Frans
Midden in de Hofstad, op steenworp afstand van het Binnenhof en Paleis Noordeinde, vind je het fantastische restaurant Calla's*. Hier staan kwaliteit en smaak hoog in het vaandel.
Bij het stadse restaurant Calla's* wordt veel waarde gehecht aan de regionale producten. Veel van de verse groenten en kruiden zijn dan ook afkomstig uit de eigen groentetuin 'Laantje Voorham'. De groentetuin ligt verscholen in het groen van Wassenaar en heeft een speciaal kweekplan om de verschillende seizoenen te voorzien van de diverse gewassen voor de keuken van Calla's*.
De keuken van restaurant Calla's* is klassiek Frans en simpel. De smaken van de gerechten kenmerken zich door echte puurheid. Kom genieten van de heerlijke smaakcombinaties bij restaurant Calla's*!