Knife fork icon red

Calla's*

€ 37,50

Verbluffende 3-gangen Sterren lunch

Calla's*

8,7 (655 reviews)

Verbluffende 3-gangen Sterren lunch € 37,50

Reserveer een tafel

Deal
Verbluffende 3-gangen Sterren lunch
€ 37,50

Bij restaurant Calla's*, midden in Den Haag, kun je waanzinnig lunchen. De fenomenale gerechten in combinatie met de excellente service zorgen voor een waar spektakel.

Het restaurant werkt enkel met verse producten, het liefst uit de directe omgeving. Zo verbouwen zij in hun eigen tuin ook verschillende overheerlijke groentes en kruiden die worden omgetoverd tot een voortreffelijke 3-gangen Sterren lunch. Er wordt gewerkt volgens de klassieke Franse keuken met de beste ingrediënten uit de regio. Voor een heerlijke middag genieten van culinaire hoogstandjes ben je bij Calla's* op het goede adres.

Wacht niet langer en kom het zelf ervaren tijdens een verbluffende 3-gangen sterren lunch voor slechts € 37,50 p.p.!

Let op! Beperkte beschikbaarheid. Vol = vol.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 augustus 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 655 mensen zeggen over Calla's*

8.7
(655 reviews)
Eten
8.9
Service
8.7
Sfeer
8.5
Schrijf een review

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

We werden aangenaam verrast toen we voor de lunch de keukentafel kregen toegewezen. Veel leuke interactie met de chef. Een erg lekker menu.

Paul Henstra op 24 augustus 2010

9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

Of je hier nou a la carte eet of in de restaurantweek: alles is helemaal top! Leuk om aan de tafel in de keuken te zitten en een klein babbeltje met de chef te kunnen maken! geweldig!

J op 24 augustus 2010

8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

fantastische smaak en verrassende combinaties. Leuk om in dit restaurant zo te genieten van de specialiteitenkeuken, terwijl het restaurant zelf eigenlijk onopvallend in het centrum van Den Haag ligt verstopt.
Fijne bediening met gevoel voor service en sfeer!

Joyce Langhout op 24 augustus 2010

8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Calla's laat ook tijdens de restaurantweek het niveau zien wat je daar normaliter kunt verwachten. Mooie creaties met bijvoorbeeld kruiden soms tot poeder gemalen of graansoorten waar je nog nooit van hebt gehoord. Over ieder ingredient weet de bediening wel iets te vertellen. De sommelier kiest de wijn met zorg uit. Prachtige entourage en fantastisch in balans geserveerde gerechten. Een topper!

Iris Hartman op 24 augustus 2010

9.0 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 8

Met twee vrienden een perfecte avond doorgebracht. De wijn/spijs combinaties waren uitstekend. De witte- en zwarte brigade sluiten hier naadloos op elkaar aan. Complimenten voor sommelier Berber,die tevens optrad als gastvrouw. Zij verstaat haar vak, door in alle rust oog en oor te hebben voor de specifieke wensen van de gasten, ondanks een drukke bezetting. Nogmaals hulde en we komen zeker weer.

Elisbeth Schutte op 13 juni 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Laan van Roos en Doorn 51 A 2514 BC Den Haag

Over Calla's*

Restaurant Calla's* is na 20 jaar uitgegroeid tot een stabiele naam. De kwaliteit en smaak staan dan ook hoog in het vaandel.

Restaurant Calla's* is echt een stads restaurant en hecht veel waarde aan regionaal koken. De eigen groentetuin genaamd "Laantje Voorham" biedt het restaurant veel verse groenten en kruiden.

De keuken van Restaurant Calla's* is klassiek Frans en simpel. De smaken van de gerechten kenmerken zich door echte puurheid. Kom genieten van de heerlijke smaakcombinaties bij Restaurant Calla's*!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.
063ad77af5

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden