Reserveer nu voor de nieuwe Nationale Restaurant Week XXL 2022

Publique

Frans | €€
9,0 (233 reviews)
94% aanbevolen

Fantastisch 5-gangen Chef's diner € 52,-

Publique

Frans | €€
9,0 (233 reviews)
94% aanbevolen

Fantastisch 5-gangen Chef's diner € 52,-

Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Deal
Fantastisch 5-gangen Chef's diner
€ 52,-

Restaurant Publique ligt gelegen aan hét horecaplein in Den Haag. De historische klassieke elementen van het gebouw zijn verwerkt met de moderne tinten van het restaurant. Het modern-klassieke restaurant Publique werkt iedere zes weken met een nieuwe kaart; door die keuze werkt het team alleen met seizoensgebonden ingrediënten om optimaal gebruik van het seizoen en de smaken.

Het team van Publique heeft een heerlijk Fantastisch 5-gangen Chef's diner in petto wat je smaakpapillen doet smullen! Voor slechts € 52,- kun je jezelf helemaal verwennen met dit diner!

Verwen jezelf én je gezelschap met een heerlijk diner bij Publique!

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 23 december 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
6-gangen Signature menu incl. wijnarrangement + tafelwaters + koffie/thee
€ 94,50

Publique behoort met hun gastronomische talenten tot de beste restaurants van Nederland!

Wilt u gastronomisch dineren op topniveau voor een vriendelijke prijs?

Alleen bij Diningcity kunt u nu deze speciale deal reserveren. Publique serveert een fantastische 6-gangen Signature menu incl. wijnarrangement + tafelwaters + koffie/thee voor slechts € 94,50 en bezorgd u daarmee een bijzondere en heerlijke dag.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en ga zelf proeven waarom Publique tot de top van Nederland behoort.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 23 december 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Tongstrelend 4-gangen Lunch Menu
€ 44,75 € 35,75

Gelegen in Den Haag vind je het stijlvolle restaurant Publique. Het restaurant is het centrale ontmoetingspunt van het Zeeheldenkwartier en haar omgeving. In het restaurant ervaar je een geweldige en ontspannen sfeer. De ideale locatie voor een heerlijke lunch, een uitgebreid diner maar ook voor een verfrissende borrel. Door het team van restaurant Publique wordt er een zorgvuldige selectie gemaakt van de beste producten. Op de menukaart zijn er allerlei internationale klassieke en internationale gerechten te vinden.

Speciaal voor DiningCity heeft Publique een heerlijk Tongstrelend 4-gangen Lunch Menu voor slechts € 35,75!

Wanner kan Publique jouw tafel opmaken voor een heerlijke lunch?

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 23 december 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Fantastisch 4-gangen Chef's diner
€ 45,-

Gelegen in Den Haag is het stijlvolle restaurant Publique te vinden. Het restaurant is hét centrale ontmoetingspunt van het welbekende Zeeheldenkwartier en haar omgeving. In het restaurant ervaar je een geweldige en ontspannen sfeer. De ideale locatie voor een fantastisch diner, een uitgebreid diner maar ook voor een verfrissende borrel. Door het team van restaurant Publique wordt er een zorgvuldige selectie gemaakt van de beste producten. Op de menukaart zijn er allerlei internationale klassieke en internationale gerechten te vinden.

Speciaal voor DiningCity heeft Publique een heerlijk Fantastisch 4-gangen Chef's diner voor slechts € 45,-!

Wanner kan Publique jou ontvangen in het prachtige restaurant?

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 23 december 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Fantastisch 6-gangen Chef's diner
€ 60,-

Het Haagse restaurant Publique weet wel hoe zij een culinair 6-gangen diner moeten bereiden! Proef de verrassende smaken van het seizoen in een karakteristiek pand waar alles samenkomt. De klassieke gerechten hebben een oorsprong uit de Franse -en mediterraanse keuken waar de chef zijn eigen speelse draai aan geeft. De chef is gepassioneerd en heeft een stijl omgeschreven als eigenzinnig, klassiek, spannend en vol van smaak.

Proef wat Publique te bieden heeft met een Fantastisch 6-gangen Chef's diner . Voor slechts € 60,- maak je al kennis met de heerlijke keuken van Publique!

Ga het culinaire avontuur aan bij Publique en laat je verrassen!

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 23 december 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 233 mensen zeggen over Publique

9.0 Gebaseerd op 233 reviews. 94% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Doen! Is lekker! "
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Een avondje culinair genieten wordt hier gegarandeerd. De keuken produceert verassende en mooie gerechten die door een kundig en bevlogen team worden geserveerd. Echt een aanrader!

Mels Praat op 16 september 2022
Geverifiëerd

"Heerlijke avond gehad"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij hebben genoten!!

Helene Van der held op 15 september 2022
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten goede service "
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Prima

Mendy Slootweg op 11 september 2022
Geverifiëerd

"Lrkker maar geen herhalingsgevaar "
7.0 Keuken 5 | Service 9 | Sfeer 7

Leuke ambiance erg goed personeel alleen de smaken zijn van de gerechten het zelfde bij dit menu .
Weinig variatie in smaak veel miso Fijngehakte wasabi nootjes uit een verpakking weinig orgineel .
Kleine porties en duur kopje koffie voor 5 € .
Fijn gegeten niet voor herhaling vatbaar

Aat Van den akker op 11 september 2022
Geverifiëerd

"Een middagje uit"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijke gerechten, mooie zuren

Ina Bernard op 07 september 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Toon telefoonnummer

Over Publique

Keuken: Frans

Publique, gelegen in Den Haag, is stijlvol en toegankelijk voor iedereen. Het restaurant is het centrale ontmoetingspunt van het Zeeheldenkwartier en haar omgeving. Het is daarom ook een multifunctionele locatie.

Het personeel is gemotiveerd, vriendelijk en professioneel. Bij Publique kan je lunchen, dineren, borrelen, zowel zakelijk als privé. Voor de gerechten wordt een zorgvuldige selectie gemaakt van kwaliteitsproducten. Internationale trends en klassieke keukenwaarden kunnen worden teruggevonden op de menukaart.

Het concept van Publique zal je verwachtingen doen overstijgen! Kom je ook genieten bij Publique?

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden