Publique

€ 49,95

Fantastisch 5-gangen Chef's diner

Publique

Frans
8,9 (201 reviews)
94%

Fantastisch 5-gangen Chef's diner € 49,95

Reserveer een tafel
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's van Publique

Deal
Fantastisch 5-gangen Chef's diner
€ 49,95

Restaurant Publique ligt gelegen aan het 'horeca' Anna Paulownaplein in Den Haag. De historische klassieke elementen van het gebouw zijn verwerkt met de moderne tinten van het restaurant. Het modern-klassieke restaurant Publique werkt iedere zes weken met een nieuwe kaart; door die keuze werkt het team alleen met siezoensgebonden ingredienten om optimaal gebruik van het seizoen en de smaken.

Kom jij kennismaken met het fantastische 5-gangen Chef's diner?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 23 juli 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Fantastisch 6-gangen Chef's diner
€ 57,50

Restaurant Publique ligt gelegen aan het 'horeca' Anna Paulownaplein in Den Haag. De historische klassieke elementen van het gebouw zijn verwerkt met de moderne tinten van het restaurant. Het modern-klassieke restaurant Publique werkt iedere zes weken met een nieuwe kaart; door die keuze werkt het team alleen met siezoensgebonden ingredienten om optimaal gebruik van het seizoen en de smaken.

Kom jij kennismaken met het Fantastische 6-gangen Chef's diner?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 23 juli 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Fantastisch 4-gangen Chef's diner
€ 42,50

Restaurant Publique ligt gelegen aan het 'horeca' Anna Paulownaplein in Den Haag. De historische klassieke elementen van het gebouw zijn verwerkt met de moderne tinten van het restaurant. Het modern-klassieke restaurant Publique werkt iedere zes weken met een nieuwe kaart; door die keuze werkt het team alleen met siezoensgebonden ingredienten om optimaal gebruik van het seizoen en de smaken.

Kom jij kennismaken met het Fantastische 4-gangen Chef's diner?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 23 juli 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Tongstrelend 4-gangen Lunch Menu
€ 39,50 € 32,50

Gelegen in Den Haag vind je het stijlvolle restaurant Publique. Het restaurant is het centrale ontmoetingspunt van het Zeeheldenkwartier en haar omgeving.

In het restaurant ervaar je een geweldige en ontspannen sfeer. De ideale locatie voor een heerlijke lunch, een uitgebreid diner maar ook voor een verfrissende borrel. Door het team van restaurant Publique wordt er een zorgvuldige selectie gemaakt van de beste producten. Op de menukaart vallen er allerlei internationale klassieke en internationale gerechten te vinden.

Restaurant Publique in Den Haag heeft voor Diningcity een tongstrelend 4-gangen lunch menu samengesteld voor maar € 32,50 p.p.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 23 juli 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 201 mensen zeggen over Publique

8.9 Gebaseerd op 201 reviews. 94% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Een echte aanrader!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een groot applaus voor de keukenbrigade! Bijzonder lekker gegeten en gedronken, heerlijke smaakcombinaties en een uitstekende wijnarrangement.
Als try-out voor de DiningCity 5-gangenmenu gekozen. Iedere gang mooi opgemaakt, een lust voor het oog en de smaakpapillen. Vlotte bediening, absoluut niets op aan te merke...

Lees hele review

Een groot applaus voor de keukenbrigade! Bijzonder lekker gegeten en gedronken, heerlijke smaakcombinaties en een uitstekende wijnarrangement.
Als try-out voor de DiningCity 5-gangenmenu gekozen. Iedere gang mooi opgemaakt, een lust voor het oog en de smaakpapillen. Vlotte bediening, absoluut niets op aan te merken. Prettige ongedwongen sfeer door de eigentijdse inrichting. Dit restaurant is een echte aanrader, hier krijg je waar voor je geld. Wij komen zeker terug voor een à-la-carte!

H.W. op 17 september 2016

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Bij Pubique zijn we met alle egard ontvangen. Het 5 gangen menu was gevarieerd en de cuisson voortreffelijk. Over de bediening niets dan lof. Kortom: een aanrader!
Hier komen we zeker nog eens terug.

R. van 't Veen op 07 september 2016

"Heerlijk!"
9.0 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 8

Heerlijk gedineerd!
Alle gangen uit het 5- gangen menu waren prachtig qua opmaak en smaak.
Heel vriendelijke en gezellige bediening.
We hebben genoten, op het verwarmde terras.

Lia op 19 augustus 2016

"Met z'n vieren een avondje uit "
9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

Het weer werkte perfect mee op deze avond. Om half zeven afgesproken aan het Anna Paulowna plein in Den Haag. De eerste ronden van het zes gangen menu hebben we buiten op terras gegeten. Toen het afkoelde zijn we naar binnen gegaan en hebben we extra genoten van de prachtige ambiance. Heerlijk gegeten en we zullen h...

Lees hele review

Het weer werkte perfect mee op deze avond. Om half zeven afgesproken aan het Anna Paulowna plein in Den Haag. De eerste ronden van het zes gangen menu hebben we buiten op terras gegeten. Toen het afkoelde zijn we naar binnen gegaan en hebben we extra genoten van de prachtige ambiance. Heerlijk gegeten en we zullen het niet nalaten om dit restaurant te promoten in onze vrienden krijg. Het was zo maar elf uur en voor een doordeweekse dag zegt dat genoeg.

Jan Lokkers op 13 juli 2016

"Gezellige inrichting en omgeving"
7.7 Keuken 6 | Service 7 | Sfeer 10

Wat een gezellig plein midden in Den Haag. De inrichting en sfeer van het restaurant is ook geweldig. We hebben het tasting menu gegeten. ^heerlijke gerechten. De griet en de langoustine consume sprongen er uit.

Els en Maarten op 19 juni 2016

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Toon telefoonnummer

Over Publique

Keuken: Frans

Publique, gelegen in Den Haag, is stijlvol en toegankelijk voor iedereen. Het restaurant is het centrale ontmoetingspunt van het Zeeheldenkwartier en haar omgeving. Het is daarom ook een multifunctionele locatie.

Het personeel is gemotiveerd, vriendelijk en professioneel. Bij Publique kan je lunchen, dineren, borrelen, zowel zakelijk als privé. Voor de gerechten wordt een zorgvuldige selectie gemaakt van kwaliteitsproducten. Internationale trends en klassieke keukenwaarden kunnen worden teruggevonden op de menukaart.

Het concept van Publique zal je verwachtingen doen overstijgen! Kom je ook genieten bij Publique?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden