Publique

€ 49,95

Fantastisch 5-gangen Chef's diner

Publique

Frans
8,9 (201 reviews)
94%

Fantastisch 5-gangen Chef's diner € 49,95

Reserveer een tafel
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's

Deal
Fantastisch 5-gangen Chef's diner
€ 49,95

Restaurant Publique ligt gelegen aan het 'horeca' Anna Paulownaplein in Den Haag. De historische klassieke elementen van het gebouw zijn verwerkt met de moderne tinten van het restaurant. Het modern-klassieke restaurant Publique werkt iedere zes weken met een nieuwe kaart; door die keuze werkt het team alleen met siezoensgebonden ingredienten om optimaal gebruik van het seizoen en de smaken.

Kom jij kennismaken met het fantastische 5-gangen Chef's diner?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 23 juli 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Fantastisch 6-gangen Chef's diner
€ 57,50

Restaurant Publique ligt gelegen aan het 'horeca' Anna Paulownaplein in Den Haag. De historische klassieke elementen van het gebouw zijn verwerkt met de moderne tinten van het restaurant. Het modern-klassieke restaurant Publique werkt iedere zes weken met een nieuwe kaart; door die keuze werkt het team alleen met siezoensgebonden ingredienten om optimaal gebruik van het seizoen en de smaken.

Kom jij kennismaken met het Fantastische 6-gangen Chef's diner?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 23 juli 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Fantastisch 4-gangen Chef's diner
€ 42,50

Restaurant Publique ligt gelegen aan het 'horeca' Anna Paulownaplein in Den Haag. De historische klassieke elementen van het gebouw zijn verwerkt met de moderne tinten van het restaurant. Het modern-klassieke restaurant Publique werkt iedere zes weken met een nieuwe kaart; door die keuze werkt het team alleen met siezoensgebonden ingredienten om optimaal gebruik van het seizoen en de smaken.

Kom jij kennismaken met het Fantastische 4-gangen Chef's diner?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 23 juli 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Tongstrelend 4-gangen Lunch Menu
€ 39,50 € 32,50

Gelegen in Den Haag vind je het stijlvolle restaurant Publique. Het restaurant is het centrale ontmoetingspunt van het Zeeheldenkwartier en haar omgeving.

In het restaurant ervaar je een geweldige en ontspannen sfeer. De ideale locatie voor een heerlijke lunch, een uitgebreid diner maar ook voor een verfrissende borrel. Door het team van restaurant Publique wordt er een zorgvuldige selectie gemaakt van de beste producten. Op de menukaart vallen er allerlei internationale klassieke en internationale gerechten te vinden.

Restaurant Publique in Den Haag heeft voor Diningcity een tongstrelend 4-gangen lunch menu samengesteld voor maar € 32,50 p.p.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 23 juli 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 201 mensen zeggen over Publique

8.9 Gebaseerd op 201 reviews. 94% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

"Prima"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Prima service en eten

Yvonne van Oldenmark op 12 december 2021
Geverifiëerd

"Super lekker en sfeervol"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten.Uitstekende bediening. Mooie wijnen. We werden in de watten gelegd. Echt een heerlijk uitje!

Ineke op 11 december 2021
Geverifiëerd

"Fantastische bediening maar gerechten kunnen iets beter!"
8.3 Keuken 5 | Service 10 | Sfeer 10

De locatie de inrichting en de bediening zijn fantastisch maar ik vind de smaken van de gerechten niet het prijsniveau halen.

Dik Tuijl op 05 december 2021
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben genoten van een uitstekend 7 gangen dinner.
Top en attent service. Mooi gepresenteerd en gebalanceerd gerechten.

Real op 03 december 2021
Geverifiëerd

"Geweldige belevenis!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Geweldige belevenis!

Caroline Bouwmeester op 27 november 2021
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Toon telefoonnummer

Over Publique

Keuken: Frans

Publique, gelegen in Den Haag, is stijlvol en toegankelijk voor iedereen. Het restaurant is het centrale ontmoetingspunt van het Zeeheldenkwartier en haar omgeving. Het is daarom ook een multifunctionele locatie.

Het personeel is gemotiveerd, vriendelijk en professioneel. Bij Publique kan je lunchen, dineren, borrelen, zowel zakelijk als privé. Voor de gerechten wordt een zorgvuldige selectie gemaakt van kwaliteitsproducten. Internationale trends en klassieke keukenwaarden kunnen worden teruggevonden op de menukaart.

Het concept van Publique zal je verwachtingen doen overstijgen! Kom je ook genieten bij Publique?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden