Knife fork icon red

Het Zuiden

7,3 (12 reviews)

Wat 12 mensen zeggen over Het Zuiden

7.3
(12 reviews)
Eten
7.2
Service
7.3
Sfeer
7.3
Schrijf een review

"Echte aanrader!!!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

De ambiance was super. Heel gezellig! Personeel was super vriendelijk en ze hadden heel veel aandacht voor onze zoon (9jaar). De bediening was top en het eten was heel goed. Het vlees was kwalitatief heel goed en met veel aandacht bereid. Al met al een echte aanrader!!!

Yvonne Wehrens op 20 oktober 2018
Het Zuiden heeft gereageerd op 20 oktober 2018

Beste Yvonne, ben blij dat ik jullie de dry aged tomahawk steak heb aanbevolen. Bedankt voor de mooie complimenten! Vertrouwende jullie een andere keer weer te mogen ontvangen in ons restaurant.


"Een grote teleurstelling"
1.0 Keuken 1 | Service 1 | Sfeer 1

Biefstuk rauw ipv medium, eendenborst met zeen, jassen na afloop halen was een grote klerenzooi, met afrekening heel apart een pinapparaat waar je apart de fooi in moet tikken zonder uitleg, kortom wij komen hier niet meer terug

Ria van der Meer op 26 januari 2018

"Restaurant week???"
5.3 Keuken 6 | Service 5 | Sfeer 5

Binnengekomen hing er een groot vraagteken boven het hoofd van de ober. Restaurantweek??? Aangegeven 1x absoluut geen vis, maar tussen de antipasti 2 van de 5 VISgerechtjes. Lekker gegeten verder, maar in een zeer rumoerig restaurant.

Michel op 06 oktober 2017

"Aanrader"
8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Gezellig en goed gegeten met vriendelijke bediening en goede service.

JD op 07 oktober 2016

"Heerlijk eten"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Het eten was heerlijk. Enig minpunt was het hoge tempo waarin werd uitgeserveerd. Na nog geen 1,5 uur stonden we weer buiten (bij 3-gangen menu)

Renate op 11 juli 2016

Plattegrond Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Mariastraat 4 3511 LP Utrecht

Over Het Zuiden

Restaurant Het Zuiden is een charmant restaurant in het centrum van Utrecht, Mariastraat 4. Het Zuiden heeft een bijzonder gevarieerde keuken met gerechten uit diverse mediterrane landen. De gerechten worden bereid met verse ingrediënten en op eigentijdse wijze geserveerd.

Proef de botermalse vleessoorten uit de Maasdriehoek en Terschelling. Geniet van de mediterrane vis, schaal- en schelpdieren

Deel een mooie avond met je vrienden of familie en geniet van de Zuid-Europese keuken. De chef kookt met de meest mooie producten en presenteert zijn gerechten op eigentijdse wijze. De hoofdmoot is vis, van de lekkerste schaal- en schelpdieren tot een prachtig stuk tonijn. Ook vleesliefhebbers genieten van de botermalse vleessoorten.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden