Gastrobar BijRozendaal
Frans, Nederlands | €Voortreffelijk 5-gangen Verrassingsmenu incl. bruisend aperitief € 54,50
Gastrobar BijRozendaal
Frans, Nederlands | €Voortreffelijk 5-gangen Verrassingsmenu incl. bruisend aperitief € 54,50
Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.
Deal
Voortreffelijk 5-gangen Verrassingsmenu incl. bruisend aperitief
€ 54,50
In de voormalige textielfabriek in Enschede kun je gastronomisch genieten bij Gastrobar BijRozendaal! Een bezoekje aan het restaurant staat garant voor een avond vol culinaire verrassingen. Daarvoor serveert het restaurant een Voortreffelijk 5-gangen Verrassingsmenu incl. bruisend aperitief. Chef Andre Driezen struint wekelijks de foodmarkt af, op jacht naar verse ingrediënten die passen bij het seizoen. Behalve zijn gasten, laat hij ook zichzelf verrassen met wat het seizoen en de natuur te bieden heeft. Met een gevarieerde menukaart laat de chef je graag verwennen én verrassen met de dagverse, ambachtelijke producten die de keuken te bieden heeft.
Speciaal voor Diningcity serveert chef Andre een Voortreffelijk 5-gangen Verrassingsmenu incl. bruisend aperitief voor slechts € 54,50!
Wanneer kan chef Andre jou verwennen met zijn kookkunsten?
RESERVEER RESERVEER- Te reserveren t/m 31 december 2025
- Niet icm met andere acties
- De prijs van de deal is per persoon
- Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
Wat 31 mensen zeggen over Gastrobar BijRozendaal
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk 6 gangendiner van prima kwaliteit. Mooie smaakcombinaties. Niet overdreven. De porties waren precies voldoende. Heerlijke Grune veldlinger.
Lekker eten; verassende smaken en vriendelijke bediening
Leuke zaak, lekker gegeten en uitstekende muziek deze avond.
Naatje.
Het eten was lekker en een unieke combinatie van smaken. De verschillense gerechten van het 6-gangen menu sloten mooi op elkaar aan.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Enschede e.o.
Over Gastrobar BijRozendaal
Keuken: Frans, Nederlands
BijRozendaal Eten & Drinken is gevestigd in cultuurcluster Het Rozendaal, waarbij de overgebleven delen van de oude, in verval geraakte textielfabriek zijn opgenomen in de eigentijdse architectuur. Iedere vrijdag struint chef Andre Driezen de foodmarkt af, op jacht naar verse ingrediënten die passen bij het seizoen. Met een gevarieerde menukaart laat de chef je graag verwennen én verrassen met de dagverse, ambachtelijke producten die de keuken te bieden heeft.
Bedankt voor de mooie review en graag tot ziens!