Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.
Wat 238 mensen zeggen over De Rozario*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Verrassend, heerlijk eten, fijne bediening in een originele ruimte waar je eindelijk weer eens niet boven op elkaar zit. We hebben genoten!
Informeel en persoonlijk, maar tegelijk professioneel. Intens genoten van de sensatie van smaken en de passie waarmee Jermain en zijn team het restaurant in een ervaring omtoveren.
Het eten was uitstekend en het personeel, inclusief de chef, gaven ons een gevoel van thuiskomen!
Een hele goede eerste kennismaking, leuke ontspannen sfeer, goede bediening en heerlijk eten. Een absolute aanrader!
Waanzinnig lekker gegeten, goede moderne sfeer en super service!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Helmond e.o.
Over De Rozario*
Spannend, verrassend en werelds. De gerechten van De Rozario schudden je wakker en zetten je op het puntje van je stoel. Geen beperkingen, vol passie en opvallend puur. Laat je inspireren.
Koken met het hoofd en met het hart. Grenzen overschrijden en spelen met gevoel en smaak. Een eigen signatuur. Een eigen visie. Van schetsen tot koken. Van proeven tot beleven. Gerechten met een ziel en een verhaal. Elk gerecht is uniek en wordt begeleid door een speciale selectie wijnen of sprankelende cocktails.
Jermain leerde het vak pas op latere leeftijd kennen. Op z'n 21ste begint hij als gastheer en wordt verliefd op het vak. De eerste serieuze stappen zet hij op 25 jarige leeftijd in de keuken. Van restaurants De Raymaert en 't Parlement belandt hij in 2- sterrenzaak de Lindehof in Nuenen. Zijn talent wordt ontdekt door Soenil Bahadoer en zonder diploma's schopt hij het tot chef de partie. In 2014 wordt hij Variatiechef van het Jaar. Jermain kookt vanuit zijn gevoel en net zoals het leven kan dat elke dag anders zijn.