Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.
Wat 238 mensen zeggen over De Rozario*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
wat een heerlijke gerechten , echt een smaakexplosie
Wederom hebben we met uitgenodigde vrienden weer mogen genieten van nieuwe, verrassende en overheerlijke gerechten met indonesische touch en heerlijke bijpassende wijnen naar ik heb begrepen, zelf was ik de BOB deze avond.
Ons menu is op een ongedwongen manier aangepast door het verrassende voorstel die Jermain ons...
Wederom hebben we met uitgenodigde vrienden weer mogen genieten van nieuwe, verrassende en overheerlijke gerechten met indonesische touch en heerlijke bijpassende wijnen naar ik heb begrepen, zelf was ik de BOB deze avond.
Ons menu is op een ongedwongen manier aangepast door het verrassende voorstel die Jermain ons aan de tafel deed, die uitdaging zijn wij met plezier aangegaan.
Dit alles in een ongedwongen sfeer met zeer attent en vriendelijk personeel, die samen met het keukenpersoneel een topteam zijn en er een geweldig fijne avond van hebben gemaakt, al vanaf binnenkomst voel je je welkom, chapou.
Het zal zeker niet de laatste keer zijn dat we Jermain, de gastvrouwen(top dames) en zijn team weer een bezoek zullen brengen voor een genoeglijke avond.
Groeten uit Berghem
Een heerlijke avond vol smaken en mooie borden. Super vriendelijk personeel!
Heerlijk gegeten, perfecte gerechten met perfecte wijnen. Service liet wat te wensen over.
Genoten van alle gerechten, verrassende smaken en zeer prettige en ongedwongen bediening!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Helmond e.o.
Over De Rozario*
Spannend, verrassend en werelds. De gerechten van De Rozario schudden je wakker en zetten je op het puntje van je stoel. Geen beperkingen, vol passie en opvallend puur. Laat je inspireren.
Koken met het hoofd en met het hart. Grenzen overschrijden en spelen met gevoel en smaak. Een eigen signatuur. Een eigen visie. Van schetsen tot koken. Van proeven tot beleven. Gerechten met een ziel en een verhaal. Elk gerecht is uniek en wordt begeleid door een speciale selectie wijnen of sprankelende cocktails.
Jermain leerde het vak pas op latere leeftijd kennen. Op z'n 21ste begint hij als gastheer en wordt verliefd op het vak. De eerste serieuze stappen zet hij op 25 jarige leeftijd in de keuken. Van restaurants De Raymaert en 't Parlement belandt hij in 2- sterrenzaak de Lindehof in Nuenen. Zijn talent wordt ontdekt door Soenil Bahadoer en zonder diploma's schopt hij het tot chef de partie. In 2014 wordt hij Variatiechef van het Jaar. Jermain kookt vanuit zijn gevoel en net zoals het leven kan dat elke dag anders zijn.