Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.
Wat 240 mensen zeggen over De Rozario*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
heerlijk geweldig
Het was een mooie ervaring om bij De Rozario te dineren. Een ongedwongen sfeer en heerlijke en verrassende gerechtjes.
Van een heel verrassende en zeer smaakvolle lunch mogen genieten. Geweldige bediening, top. Een aanrader.
Speels en vooral niet te stijf. Gewaagde gerechten en leuke bediening. Wij komen zeker terug!
Wat een heerlijke en bijzonder smaakvolle gerechten. Telkens nieuwe smaak explosies. De gerechten zijn al kleine kunststukken op zichzelf.
Wij hebben genoten, ook van de bediening en ontvangst.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Helmond e.o.
Over De Rozario*
Spannend, verrassend en werelds. De gerechten van De Rozario schudden je wakker en zetten je op het puntje van je stoel. Geen beperkingen, vol passie en opvallend puur. Laat je inspireren.
Koken met het hoofd en met het hart. Grenzen overschrijden en spelen met gevoel en smaak. Een eigen signatuur. Een eigen visie. Van schetsen tot koken. Van proeven tot beleven. Gerechten met een ziel en een verhaal. Elk gerecht is uniek en wordt begeleid door een speciale selectie wijnen of sprankelende cocktails.
Jermain leerde het vak pas op latere leeftijd kennen. Op z'n 21ste begint hij als gastheer en wordt verliefd op het vak. De eerste serieuze stappen zet hij op 25 jarige leeftijd in de keuken. Van restaurants De Raymaert en 't Parlement belandt hij in 2- sterrenzaak de Lindehof in Nuenen. Zijn talent wordt ontdekt door Soenil Bahadoer en zonder diploma's schopt hij het tot chef de partie. In 2014 wordt hij Variatiechef van het Jaar. Jermain kookt vanuit zijn gevoel en net zoals het leven kan dat elke dag anders zijn.