Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Wat 238 mensen zeggen over De Rozario*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Let's keep it simple! Food was very refined and tasteful. Value for money for several small dishes for 75 Euros is an example how it should be!
Service fantastic great to see ironed table cloths, lord edgaras as always very good wine choice.
Conclusion: Look forward to the next occasion when in the Netherlands!
Fantastisch gegeten. Je smaakpapillen worden echt op de proef gesteld. Sommige gerechten zijn een explosie van smaak in je mond.
De bediening super! Lekker ontspannen met een grapje en een lach.
De akoestiek is iets minder.
Maar we komen zeker weer terug,
Het is ongelooflijk hoe makkelijk Jermain en team van De Rozario maken jou als gast bijzonder belangrijk. Hetzelfde moment ze laten jou voelen dat je ben thuis. Eten is ongelooflijk lekker, maar sfeer is daar echt uniek. Complimenten voor jullie allemaal.
Heerlijk gegeten! Gezellige en goede service!
De vorige keer waren we zo aangenaam verrast dat we gelijk terug hebben geboekt.
Verwachtingen lagen dus hoog. Volledig ingevuld. Ik was al fan van de hartige praline en daar komt nu de Rendang bij. Top gerechtjes, leuk gebracht. Super bediening. Top team.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Helmond e.o.
Over De Rozario*
Spannend, verrassend en werelds. De gerechten van De Rozario schudden je wakker en zetten je op het puntje van je stoel. Geen beperkingen, vol passie en opvallend puur. Laat je inspireren.
Koken met het hoofd en met het hart. Grenzen overschrijden en spelen met gevoel en smaak. Een eigen signatuur. Een eigen visie. Van schetsen tot koken. Van proeven tot beleven. Gerechten met een ziel en een verhaal. Elk gerecht is uniek en wordt begeleid door een speciale selectie wijnen of sprankelende cocktails.
Jermain leerde het vak pas op latere leeftijd kennen. Op z'n 21ste begint hij als gastheer en wordt verliefd op het vak. De eerste serieuze stappen zet hij op 25 jarige leeftijd in de keuken. Van restaurants De Raymaert en 't Parlement belandt hij in 2- sterrenzaak de Lindehof in Nuenen. Zijn talent wordt ontdekt door Soenil Bahadoer en zonder diploma's schopt hij het tot chef de partie. In 2014 wordt hij Variatiechef van het Jaar. Jermain kookt vanuit zijn gevoel en net zoals het leven kan dat elke dag anders zijn.