Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.
Wat 240 mensen zeggen over De Rozario*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We hadden het 9 gangenmenu geboekt. We hebben echt heerlijk gegeten en de service was ook prima. Alleen het waren zeker geen 9 gangen. Het waren 4 gangen met daarbij een paar kleine amuses en een broodje. Deze werden ook meegeteld in het 9 gangenmenu en dat vonden wij niet helemaal kloppend.
Echt meer dan fantastisch gegeten, leuk personeel, fijne sfeer !
Wij hebben fantastisch gegeten. Wat een mooie smaakbelevingen! Elk gerecht was een feestje!
Verrassend lekker. Indonesisch eten naar een hoger niveau getild. Love de hartige praline. Alleen al daarvoor ga ik terug. Service top, zeer gastvrije bediening. Volgende etentje is reeds geboekt.
Vrijdagmiddag een 9-gangen lunch genoten bij De Rozario, aangevuld met het signatuurgerecht van de chef, Rendang. Nou is een 9-gangen menu wel wat overdreven, want de amuses worden ook als gerecht gerekend. Maar al met al een heerlijke ervaring. Vaak steak-tartaar gehad, maar deze was bijzonder; met die Indonesische...
Lees hele reviewVrijdagmiddag een 9-gangen lunch genoten bij De Rozario, aangevuld met het signatuurgerecht van de chef, Rendang. Nou is een 9-gangen menu wel wat overdreven, want de amuses worden ook als gerecht gerekend. Maar al met al een heerlijke ervaring. Vaak steak-tartaar gehad, maar deze was bijzonder; met die Indonesische touch net even anders. En dat gold ook voor de gado gado met groente, hoevekip, rendang en ook het dessert was hartig. Mooie, goed passende wijnen. Leuke, ongedwongen bediening en de chef die ook even een handje komt geven. Vinden wij leuk. Een lekkere en inspirerende middag.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Helmond e.o.
Over De Rozario*
Spannend, verrassend en werelds. De gerechten van De Rozario schudden je wakker en zetten je op het puntje van je stoel. Geen beperkingen, vol passie en opvallend puur. Laat je inspireren.
Koken met het hoofd en met het hart. Grenzen overschrijden en spelen met gevoel en smaak. Een eigen signatuur. Een eigen visie. Van schetsen tot koken. Van proeven tot beleven. Gerechten met een ziel en een verhaal. Elk gerecht is uniek en wordt begeleid door een speciale selectie wijnen of sprankelende cocktails.
Jermain leerde het vak pas op latere leeftijd kennen. Op z'n 21ste begint hij als gastheer en wordt verliefd op het vak. De eerste serieuze stappen zet hij op 25 jarige leeftijd in de keuken. Van restaurants De Raymaert en 't Parlement belandt hij in 2- sterrenzaak de Lindehof in Nuenen. Zijn talent wordt ontdekt door Soenil Bahadoer en zonder diploma's schopt hij het tot chef de partie. In 2014 wordt hij Variatiechef van het Jaar. Jermain kookt vanuit zijn gevoel en net zoals het leven kan dat elke dag anders zijn.