Knife fork icon red

Restaurant Olivijn*

9,2 (41 reviews)

Wat 41 mensen zeggen over Restaurant Olivijn*

9.2
(41 reviews)
Eten
9.3
Service
9.2
Sfeer
9.0
Schrijf een review

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijke lunch in hartje haarlem

Rob te Rehorst op 28 juni 2019
Geverifiëerd

"Herkenbaar lekker !!"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Als trouwe klant van De Bokkedoorns ook hier weer van Menno's kookkunsten genoten. Echt fantastisch en met nog meer vrijheid en fantasie uitgevoerd. Aanrader voor de echte liefhebber !! Bediening is goed en netjes, al vonden wij de outfit niet zo passend . Kwestie van smaak natuurlijk.
Verder netjes geprijsd voor w...

Lees hele review

Als trouwe klant van De Bokkedoorns ook hier weer van Menno's kookkunsten genoten. Echt fantastisch en met nog meer vrijheid en fantasie uitgevoerd. Aanrader voor de echte liefhebber !! Bediening is goed en netjes, al vonden wij de outfit niet zo passend . Kwestie van smaak natuurlijk.
Verder netjes geprijsd voor wat je krijgt, voldoende brood (voor ons belangrijk )en zaten heerlijk buiten met de hitte maar wel koel :-) !
Aandachtspuntje : de entree oogt wat armoedig hier en daar, kapot stuckwerk, halve plinten en tape over de vloertegels. Even paar uur klusjesman er in !!

SaKl op 26 juni 2019
Geverifiëerd

"Excellent experience"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We visited De Olivijn in Haarlem with my partner in June. The weather was great so we everyone was seated in the terrace which is minimal and beautiful. We had the 4-course meal. The food was fantastic, each dish with its own character and story. The final course (dessert) was fresh and fruity, perfect for a warm su...

Lees hele review

We visited De Olivijn in Haarlem with my partner in June. The weather was great so we everyone was seated in the terrace which is minimal and beautiful. We had the 4-course meal. The food was fantastic, each dish with its own character and story. The final course (dessert) was fresh and fruity, perfect for a warm summer day. Service was excellent and took their time explaining each course. Highly recommended!

Konstantinos Aidarinis op 23 juni 2019
Geverifiëerd

"Fantastische lunch"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten (4-gangen lunch). Opmaak en kwaliteit voortreffelijk. Opvallend is de vriendelijke en aandachtige bediening. Doe eens wat anders en ga lunchen bij Olivijn!!

wdenh op 21 juni 2019
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een super ervaring! Heerlijke wijn-spijs combinaties. Het eten is een lust voor het oog en smaakexplosie

Judith op 21 juni 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Kleine Houtstraat 70 2011 DR Haarlem

Over Restaurant Olivijn*

In het meest prachtige pand van Haarlem vind je restaurant Olivijn. SVH-Meesterkok Menno Post (bekend van De Bokkedoorns**) is de trotse eigenaar van restaurant Olivijn. Vol enthousiasme zet hij zich elke dag in om de gasten een unieke beleving te geven.

Alle zintuigen worden geprikkeld door Olivijn. Er wordt gewerkt met een menu en à la carte, maar Menno Post is zelf een wandelende menukaart. Pleziervol gaat hij de tafels langs om te vragen waar de mensen zin in hebben. Olivijn biedt een unieke combinatie van een restaurant en galerie onder één dak. De smaken kunnen als elegant, verfijnd en subtiel beschouwd worden. Laat je verrassen door de culinaire creaties bij restaurant Olivijn in Haarlem!

SVH-Meesterkok Menno Post (bekend van De Bokkedoorns**) opent zijn eigen restaurant Olivijn in Haarlem. ‘We werken met een menu én a la carte, maar ik ben zelf ook een soort menukaart. Ik kom aan tafel en kan mensen vragen waar ze zin in hebben.’, aldus Menno. Geniet van een luxueus diner, heerlijke lunch of een zakelijke vergadering in een van de mooiste panden van Haarlem. Daarnaast biedt Olivijn een unieke combinatie van een restaurant en galerie onder één dak. De smaken van de gerechten zijn elegant, verfijnd en subtiel gecombineerd. Laat je bij Olivijn verrassen door de kunst op jouw bord!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden