Knife fork icon red

Restaurant Olivijn*

9,2 (41 reviews)

Wat 41 mensen zeggen over Restaurant Olivijn*

9.2
(41 reviews)
Eten
9.3
Service
9.2
Sfeer
9.0
Schrijf een review

9.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 10

Met gasten een gezellige middag gehad met verrassende gerechten in een prettige sfeer.
Let op: DiningCity geeft in de herinneringsmail een onjuist telefoonnummer van Olivijn

Jan op 31 januari 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Uitstekend eten, mooie smaken, vlotte en vriendelijke bediening in een heel mooi pand.

Morrisenmara op 19 januari 2020
Geverifiëerd

8.0 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 6

Het eten was weer top, het is en blijft een feestje om bij Olivijn te eten. Het is en blijft persoonlijk, maar ik blijf de grote ronde tafels voor 2 personen wat ongemakkelijk vinden. Zeker als de bezetting in het restaurant niet hoog is. Dit keer liet de bediening wat steken vallen, rekening die niet klopte omdat i...

Lees hele review

Het eten was weer top, het is en blijft een feestje om bij Olivijn te eten. Het is en blijft persoonlijk, maar ik blijf de grote ronde tafels voor 2 personen wat ongemakkelijk vinden. Zeker als de bezetting in het restaurant niet hoog is. Dit keer liet de bediening wat steken vallen, rekening die niet klopte omdat ik gebruik maakte van een actie, wijnarrangement dat niet was doorgegeven, geen bordje voor het brood (dat pas halverwege de lunch werd bijgezet). Het zijn kleine dingen, maar op dit niveau verwacht ik wat anders. volgende keer is het vast weer als vanouds.. 😜

Marijke Wouters op 19 januari 2020
Geverifiëerd

"Top! "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten met mooie wijn-spijs combi’s.

Chantal Hogenboom op 06 december 2019
Geverifiëerd

8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten met mooie wijnen. Een aanrader!

Annalaura Molducci op 05 december 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Kleine Houtstraat 70 2011 DR Haarlem

Over Restaurant Olivijn*

In het meest prachtige pand van Haarlem vind je restaurant Olivijn. SVH-Meesterkok Menno Post (bekend van De Bokkedoorns**) is de trotse eigenaar van restaurant Olivijn. Vol enthousiasme zet hij zich elke dag in om de gasten een unieke beleving te geven.

Alle zintuigen worden geprikkeld door Olivijn. Er wordt gewerkt met een menu en à la carte, maar Menno Post is zelf een wandelende menukaart. Pleziervol gaat hij de tafels langs om te vragen waar de mensen zin in hebben. Olivijn biedt een unieke combinatie van een restaurant en galerie onder één dak. De smaken kunnen als elegant, verfijnd en subtiel beschouwd worden. Laat je verrassen door de culinaire creaties bij restaurant Olivijn in Haarlem!

SVH-Meesterkok Menno Post (bekend van De Bokkedoorns**) opent zijn eigen restaurant Olivijn in Haarlem. ‘We werken met een menu én a la carte, maar ik ben zelf ook een soort menukaart. Ik kom aan tafel en kan mensen vragen waar ze zin in hebben.’, aldus Menno. Geniet van een luxueus diner, heerlijke lunch of een zakelijke vergadering in een van de mooiste panden van Haarlem. Daarnaast biedt Olivijn een unieke combinatie van een restaurant en galerie onder één dak. De smaken van de gerechten zijn elegant, verfijnd en subtiel gecombineerd. Laat je bij Olivijn verrassen door de kunst op jouw bord!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden