Knife fork icon red

Tante Kee

€ 61,50 € 39,50

Overheerlijk 4-gangen menu + aperitief & amuses

Tante Kee

8,9 (362 reviews)

Overheerlijk 4-gangen menu + aperitief & amuses € 61,50 € 39,50

Reserveer een tafel

Deal
Overheerlijk 4-gangen menu + aperitief & amuses
€ 61,50 € 39,50

In de Kagerplassen, op het prachtige Kaageiland, vind je restaurant Tante Kee in Kaag. Vanwege het overweldigende uitzicht, krijg je direct het vakantiegevoel te pakken. In het restaurant wordt gewerkt met de Franse keuken en worden oosterse invloeden toegepast. Bij Tante Kee wordt er zoveel mogelijk met streek- en biologische producten gewerkt. Met wie kom jij genieten van het overheerlijke 4-gangen menu inclusief een aperitief en meerdere amuses voor slechts € 39,50?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m Vandaag
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Subliem 6-gangen Luxe menu inclusief amuses
€ 73,50 € 49,50

Op steenworp afstand van Leiden en Amsterdam bevindt zich restaurant Tante Kee op Kaageiland. Vanaf het vaste land vaar je hier met de pont naar toe om aan te meren bij het prachtige restaurant. Tante Kee is ingespireerd door de Franse keuken, met af en toe een Aziatische twist. Ervaar nu zelf het sublieme 6-gangen Luxe menu inclusief meerdere amuses, nu voor slechts € 49,50.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m Vandaag
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 362 mensen zeggen over Tante Kee

8.9
(362 reviews)
Eten
9.1
Service
8.8
Sfeer
8.8
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij hebben heerlijk gegeten!!!!! Prachtige opmaak. Ook het tweede voorgerecht was top. Heerlijke wijnen, die van het duurdere wijnarangement, pasten goed bij de gerechten. De bediening en de uitleg bij de wijnen door de sommelier waren zeer goed. Dit restaurant is een absolute aanrader. Een echt avondje uit.

oeters elma op 27 september 2011

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Dit was de eerste keer dat we bij Tante Kee kwamen. Zeker voor herhaling vatbaar. Vooral de ambiance aan het water. Het eten was goed en zo ook de bediening. Prima! Het was Restaurantweek dus ik ken de werkelijke prijzen niet.

Perlita de Groot op 27 september 2011

8.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 7

Prima avond gehad. De dames in de bediening hadden hun zaken goed voor elkaar, de keuken was uitstekend (met name de eendenborst en het dessert, alleen was het kaasplankje qua hoeveelheid wat karig), daarnaast een goed en betaalbaar wijnarrangement, gratis kraanwater (wat anders dan bij Woods....). Algemeen: goede kwaliteit/prijsverhouding, hier komen we terug!

Rob Guffens op 21 maart 2011

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Mijn vorige beoordeling ging fout; hierbij de correcte waardering.
Tante Kee is een diamantje aan de Kaag. Een sterrenzaak zonder ster(ren), maar als ik vergelijk met echte sterrenzaken dan is het eten bij Tante Kee vergelijkbaar lekker en mooi! Profesionele bediening met liefde voor het vak. Bijna niemand kan zien ...

Lees hele review

Mijn vorige beoordeling ging fout; hierbij de correcte waardering.
Tante Kee is een diamantje aan de Kaag. Een sterrenzaak zonder ster(ren), maar als ik vergelijk met echte sterrenzaken dan is het eten bij Tante Kee vergelijkbaar lekker en mooi! Profesionele bediening met liefde voor het vak. Bijna niemand kan zien dat alle wijnglazen even tegen het licht geschouwd worden. Ik kon dat wel zien en ondanks alle drukte - er was ook nog een trouwpartij in de private dining - werd het consequent gedaan. Aan Kim ontgaat weinig en als goede gastvrouw "regelt" zij alles geruisloos en geeft aandacht aan alle gasten; bekend of onbekend.
Een prima zaak om snel terug te komen.

Jos. M. van Galen op 20 maart 2011

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

We hebben gisteren genoten van een heerlijke lunch. Een extra compliment is op z'n plaats omdat het mogelijk was het hoofdgerecht te vervangen voor een alternatief, wat een gastvrijheid!

Stephanie Pieterse op 18 maart 2011

Plattegrond Alle restaurantdeals in Kaag e.o.

Julianalaan 14 2159 LA Kaag

Over Tante Kee

In het pittoreske Kaag ligt het idyllische Restaurant Tante Kee. Het restaurant is omgeven door de Kagerplassen. Tante Kee is dan ook met een pontje (24/7) vanaf Buitenkaag te bereiken. Het restaurant bezit een prachtig terras waardoor het vakantiegevoel niet te missen valt. De keuken van Tante Kee bereidt gerechten die geinspireerd zijn door de Franse keuken. Af en toe valt er ook een oosters accent te vinden in deze heerlijke gerechten. Het restaurant hecht veel waarde aan biologische en streekproducten. Kom je ook genieten van de heerlijkste gerechten en de prachtigste wijnen bij restaurant Tante Kee?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Kaag e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden