Knife fork icon red

Cheval Blanc*

8,8 (426 reviews)
96%

Wat 426 mensen zeggen over Cheval Blanc*

8.8
(426 reviews)
Eten
9.1
Service
8.9
Sfeer
8.5
96%
Schrijf een review

"Heerlijk gegeten"
9.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 10

Aanrader. Fijne en enthousiaste mensen in de bediening, goede ambiance in dit intiem kleine restaurant, heerlijke gerechten die mooi waren opgemaakt, goed gebalanceerd waren, heerlijke wijnen. Zelf ben ik niet zo fan van dikkere stukken kaas op het plankje en de overdaad aan weinig differentiatie in het chocolade de...

Lees hele review

Aanrader. Fijne en enthousiaste mensen in de bediening, goede ambiance in dit intiem kleine restaurant, heerlijke gerechten die mooi waren opgemaakt, goed gebalanceerd waren, heerlijke wijnen. Zelf ben ik niet zo fan van dikkere stukken kaas op het plankje en de overdaad aan weinig differentiatie in het chocolade dessert mocht anders. Maar ook die gangen zagen er heel mooi uit. Veel sterkte in de komende periode!

Small 824309c850
Eric op 15 oktober 2020
Geverifiëerd

"Heerlijk avondje"
9.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten.Mooie combinatie met wijnen en fijn dat je de hoeveelheid wijn aan kon passen.

Anke Reichenfeld op 30 november 2019
Geverifiëerd

"Heerlijke avond"
8.0 Keuken 9 | Service 7 | Sfeer 8

Heerlijke avond gehad. Goede service prima bediening. Eren was zeer goed en bij vlagen briljant..zeker het dessert

Dave op 27 november 2019
Geverifiëerd

"Fijne Spijs"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Intiem restaurant met verrassende gerechten. Prachtige combinaties van vis en of vegetarisch op verzoek met bijpassende wijn.
Verveelt me nooit....

Peter Boshuijzen op 07 oktober 2019
Geverifiëerd

"Heerlijk diner in verkeerde omgeving"
4.0 Keuken 8 | Service 2 | Sfeer 2

Jammer dat zo’n overheerlijk diner niet tot zijn recht kan komen in deze locatie waar de akoestiek zo slecht is dat je hard moet praten om elkaar een beetje te kunnen verstaan. Oneerbiedig gezegd vinden wij het “ herrie volle pijpenla.” Bediening slecht en onvriendelijk . Voor ons zeker niet voor herhaling vatbaar want het ontnam ons een gezellige sfeervolle avond

Mathilde op 04 oktober 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Heemstede e.o.

Jan van Goyenstraat 29 2102 CA Heemstede

Over Cheval Blanc*

Restaurant Cheval Blanc* is sinds 1996 gevestigd in de Jan van Goyenstraat te Heemstede, een kleine winkelstraat tussen de Heemsteedse Dreef en de grens met Haarlem-Zuid. Sinds 2007 heeft Cheval Blanc een Michelinster en dit geprezen restaurant met 14 Gault&Millau punten weet precies hoe haar gasten behandelend moeten worden.

Het Restaurant is vernoemd naar het beroemde wijnhuis uit de St-Emillion in de Bordeaux: Château Cheval Blanc, dat bekend staat om zijn uitstekende Grand Cru's.

Eigenaar en gastheer Ton Nelissen en zijn team hanteren een formule waarbij gastvrijheid en dienstverlening voorop staan. Of het een feestelijk diner betreft, een informeel zakenoverleg of 'even samen lekker eten', het team van Cheval Blanc* geeft service op maat.

Chef Huub van der Velden spaart geen moeite om jou een culinaire topervaring te bieden. Zijn team is ambitieus en ze zijn goed op elkaar ingesteld. Huub van der Velden is een kunstenaar met een eigen stijl en smaak: een goed product en weldoordachte garnituren staan garant voor kwaliteit. Zo mooi dat de moderne creaties zijn, zo diepgaand zijn de smaken.

Het team laat zich inspireren door seizoens gebonden producten en vergeten groenten. Ieder gerecht wordt met zorg en liefde bereid, wat zorgt voor verrassende creatieve variaties op klassiekers en uiteindelijk tongstrelende gerechten oplevert.

Een etentje in dit klasserestaurant is zeer fijn en natuurlijk een ideaal excuus om daarvoor nog eens te shoppen in het gezellige centrum.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Heemstede e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden