Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.
Wat 396 mensen zeggen over The Harbour Club Rotterdam
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Sfeervol ingericht en genoten van de visgerechten. Zeker een plek om te terug te komen en te genieten van echt dineren.
Het voorgerecht was gerookte zalm met een plikje krulsla erop. allebei naturel. Een kleine beetje dressing was veel te weining om dit gerecht smaak te geven. De dressing die er was smaakte wel goed. Wel erg eenvoudig gerecht.
Hoofdgerecht: een doradefile met daarbij wat groente in een wortels saus. Smaak saus was ...
Lees hele reviewHet voorgerecht was gerookte zalm met een plikje krulsla erop. allebei naturel. Een kleine beetje dressing was veel te weining om dit gerecht smaak te geven. De dressing die er was smaakte wel goed. Wel erg eenvoudig gerecht.
Hoofdgerecht: een doradefile met daarbij wat groente in een wortels saus. Smaak saus was goed en voldoende. Dorade had drie graten en weining smaak. Gerecht als geheel maakte geen indruk.
toetje een koffie kopje met baveroi met kersensaus. Baveroi was nog bevroren en wederom erg eenvoudig gerecht.
Algemene indruk. In de restaurant week wordt geen reclame gemaakt voor het restaurant. Nee je voelt je als gast afgescheept met wat eenvoudige gerechten... dus voor mij geen restaurant week meer, tenzij ik kan boeken bij een sterrenzaak. Daar heb ik namelijk wel goede ervaringen mee.(buitenrestaurant week om welliswaar)
Lekker gedineerd, goede sfeer en perfecte bediening.
Jammer dat er niet meer parkeergelegenheid is.
Eerste kennismaking met Harbour Club! En beslist niet de laatste keer dat we hier gegeten heb. Mooie ambiance en heerlijk eten.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over The Harbour Club Rotterdam
Keuken: Vis en zeevruchten
In een eeuwoude villa omgeven door het stadspark, vind je de ideale locatie voor een gastronomisch avontuur: The Harbour Club Rotterdam. Geniet van lunch of diner in een eigentijds vormgegeven restaurant. Ze maken gebruik van hoogwaardige en verse producten. Laat je onderdompelen in een zee van smaken met diverse gerechten uit internationale keukens.