Knife fork icon red

De Bokkedoorns**

9,1 (789 reviews)

Wat 789 mensen zeggen over De Bokkedoorns**

9.1
(789 reviews)
Eten
9.3
Service
9.3
Sfeer
8.8
Schrijf een review

8.7 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 9

Fantastische locatie in de duinen. Sommelier is top en vol passie over zijn vak en uitgeschonken wijnen.
Gerechten zijn kwalitatief goed tot zeer goed.

H. V. op 12 juni 2011

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Verrassend, met een mooi palet aan smaken. Service uitstekend, vriendelijk, gast gericht en goed op de hoogte van alle geserveerde producten ( zeer betamelijk). Kortom, we hebben een plezierige lunch genoten.

Judy Van Galen op 11 juni 2011

8.0 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 7

In eerste instantie komt de sfeer wat zakelijk over, maar gelukkig verdwijnt dat snel. Het eten was er zeer goed, de wijnen echt uitstekend. Correcte service. Eén minpuntje dat het restaurant niet in eerste instantie echt goed wist op te lossen: er zaten buiten mensen te roken, na gevraagd te hebben of dit misschien...

Lees hele review

In eerste instantie komt de sfeer wat zakelijk over, maar gelukkig verdwijnt dat snel. Het eten was er zeer goed, de wijnen echt uitstekend. Correcte service. Eén minpuntje dat het restaurant niet in eerste instantie echt goed wist op te lossen: er zaten buiten mensen te roken, na gevraagd te hebben of dit misschien kon worden opgelost omdat de rook in het restaurant kwam werd gezegd: helaas kan ik mijn klanten buiten het restaurant niet verbieden te roken. Met dit niveau van koken zou daar nog iets meer aandacht aan kunnen worden besteed dat een klant dit niet meer hoeft te vragen, bijvoorbeeld door een stuk van het terras alleen voor roken geschikt te maken waarbij zeker is dat er geen rook in het restaurant binnen komt. De smaakbeleving wordt namelijk verstoord als er rook in het restaurant komt. Na tweede keer vragen werd dit adequaat opgelost, de desbetreffende klanten kwamen het restaurant binnnen en dan is uiteraard het niet meer toegestaan te roken.

Robert Harsanyi op 10 juni 2011

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

aan ieder detail is aandacht besteedt.
heerlijk gegeten, fijne bediening, waanzinnig uitzicht vanaf het terras. hier wordt duidelijk liefde besteedt aan alles!

nicole struwer op 10 juni 2011

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Helemaal perfect, wat een geweldige avond hebben we in de Bokkedoorns gehad, alles klopte!

Jack van Horssen op 10 juni 2011

Plattegrond Alle restaurantdeals in Overveen e.o.

Zeeweg 53 2051 EB Overveen

Over De Bokkedoorns**

Restaurant de Bokkedoorns is prachtig gelegen midden in de Noord-Hollandse duinen aan twee duinmeren. Gastvrijheid met klasse is hier de passie waar het team elke dag voor gaat. Ieder gerecht op de kaart wordt met liefde en vakmanschap bereid en vol aandacht aan tafel geserveerd. 


Eigenaar Pascal Beeren en zijn team bedrijven dagelijkse culinaire topsport. De jonge en dynamische brigades, aangevoerd door chef-kok Roy Eijkelkamp en meestergastheer Peter Bruins, staan voor kennis van zaken, interesse en teamspirit.

In 1978 werd de Bokkedoorns bekroond met de eerste Michelinster en in 1991 met de tweede. Hiermee is Restaurant De Bokkedoorns al meer dan 50 jaar een begrip. De creatieve keuken biedt de hoogste kwaliteit, geraffineerd verwerkt in gerechten die ook voor het oog een lust zijn.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Overveen e.o.
0cb5c4c3d8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden