Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Onder de Linde

9,1 (475)

Wat zeggen mensen over Onder de Linde

9.1
(475 reviews)
Eten
9.3
Service
9.3
Sfeer
8.8
Schrijf een review

7.0 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 7

Zondag 21-03-2010 bij Onder de linde gegeten. De sfeer is erg goed. Opstelling tafels, aankleding van het restaurant en de verlichting geven een huiselijke sfeer. Alle tafels waren bezet. Voor ons was dit de derde keer dat we hier waren. Bij aanschuiven gelijk een bakje zelfgemaakte kaasvlinders en warme nootjes op ...

Lees hele review

Zondag 21-03-2010 bij Onder de linde gegeten. De sfeer is erg goed. Opstelling tafels, aankleding van het restaurant en de verlichting geven een huiselijke sfeer. Alle tafels waren bezet. Voor ons was dit de derde keer dat we hier waren. Bij aanschuiven gelijk een bakje zelfgemaakte kaasvlinders en warme nootjes op tafel. De warme nootjes verder niet aangeraakt omdat deze aardig vullen en je dit pas te laat merkt ;-((, maar ook omdat warme noten eigenlijk pas lekker worden als ze afgekoeld zijn en alweer weggehaald worden.
De bediening was gedurende de avond attent, alert en informatief en hebben niets kunnen ontdekken van minpunten hierover zoals bij de eerdere recensies. We hebben gekozen voor het 3-gangen menu en de keuze tussen de gerechten aan onze tafel. Voorgerecten waren prima.
Wat betreft de schelvis(?)filet van het hoofdgerecht was deze prima gaar, echt op het moment dat eiwit gaat stollen, perfect maar jammer dat ie kopje onder ging in een saus. Verder miste het vis hoofdgerecht iets van een bite, iets substantieels. Alleen een stukje schelvis in een saus is soft op soft. En verder komen er ook geen extra's op tafel. Kalfsvlees van het andere hoofdgerecht was ook lekker. De wijnen van het wijnarragement pasten er goed bij. Het was een gezellige avond.

Jan Maarten de Jong op 21 maart 2011

7.0 Keuken 8 | Service 5 | Sfeer 8

Vrijdag 19-03-2010 bij het nieuwe onder de linde gegeten.

Eten en sfeer waren erg goed. De bediening was nog niet gewend aan een drukkke avond en liet behoorlijk wat steken vallen bij onze tafel. Om een paar voorbeelden te noemen;

- Kwamen om 20:15 uur binnen en kregen pas om 21:40 uur ons voorgerecht.
- Lieten...

Lees hele review

Vrijdag 19-03-2010 bij het nieuwe onder de linde gegeten.

Eten en sfeer waren erg goed. De bediening was nog niet gewend aan een drukkke avond en liet behoorlijk wat steken vallen bij onze tafel. Om een paar voorbeelden te noemen;

- Kwamen om 20:15 uur binnen en kregen pas om 21:40 uur ons voorgerecht.
- Lieten een biertje vallen. Glas kwam in het bakje met kaasvlinders en noten. Werd weg gehaald maar nooit meer neergezet. Net als de boter. Één bakje en één botertje met zijn 10'en is toch echt te weinig.
- Geen huisaperitief gekregen, terwijl dit wel op de kaart stond en bij het menu hoorde.
- Borden werden tot 3 keer toe verkeerd ingedekt.
- Eten hoofdgerecht was bij sommige mensen niet warm genoeg.
- Geen side plate voor het brood.
- Rekening stond teveel op.

Het eten was wel erg lekker. De sfeer was ook top. Dus deze voorbeelden zijn dan wel erg jammer. Zeker bij onder de linde waar je dit niet verwacht.

Bart Hoogervorst op 21 maart 2011

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Gisteren heerlijk gegeten bij restaurant Onder de Linde. We werden gastvrij ontvangen door de gastheer. Na een heerlijk aperitief kozen we voor het 4 gangen restaurant menu, dat voortreffelijk was. De bediening was ontspannen en zeer vriendelijk. Een zeer geslaagde avond, zeker voor herhaling vatbaar. Een echte aanrader.

Els bonnet op 20 maart 2011

7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

Wij waren uit eten in de restaurant week.
Wij hebben heel lang op ons eten moeten wachten en ook gevraagd ,wanneer het kwam. Ik vind dit heel jammer,want het eten was erg goed. Dit moet echt veranderen.

Rieke La Grouw op 19 maart 2011

8.7 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 9

Zeer enthousiaste en gastvrije bediening! Eten was goed met een aparte vermelding voor de amuse en de friandises! Prima sfeer!

Erna Boef e.a. op 19 maart 2011

Plattegrond Alle restaurantdeals in Noordwijk (Zuid-Holland) e.o.

Voorstraat 133 2201 HS Noordwijk (Zuid-Holland)

Over Onder de Linde

Het luxe restaurant Onder de Linde ligt in het hard van Noordwijk-Binnen. De ongedwongen sfeer zorgt ervoor dat je helemaal tot rust kan komen. De bijzondere en creatieve smaakcombinaties doen ieder verrassen. Met verschillende groenten en spannende sauzen worden de overheerlijke gerechten in balans gehouden. De liefde, passie en plezier voor het vak en ingrediënten spatten eraf! De kwaliteit is bij restaurant Onder de Linde altijd hoog. Mede door het professionele gastheerschap kan je genieten van een onvergetelijke culinaire avond!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Noordwijk (Zuid-Holland) e.o.
436e23905b

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden