Zott

€ 42,50

4-gangen Chef's surprise menu

Zott

Mediterraan
8,1 (194 reviews)
98%

4-gangen Chef's surprise menu € 42,50

Reserveer een tafel
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's van Zott

Deal
4-gangen Chef's surprise menu
€ 42,50

Restaurant Zott is een klein en sfeervol restaurant met open keuken gelegen in het mooie oude Vreeswijk-Nieuwegein Zuid.

Naast de sublieme gerechten hangt er een fijne sfeer in het restaurant. Het bedienend personeel is vriendelijk en gastvrij en legt je helemaal in de watten tijdens een culinaire avond uit. Ook de wijnkaart staat vol met heerlijke wijnen uit de hele wereld, met bijzonder veel wijnen uit Italië. Kortom, het zal je tijdens een bezoek aan restaurant Zott aan niets ontbreken!

Wil jij ook graag genieten van overheerlijke gerechten? Dat kan nu, speciaal voor DiningCity heeft Restaurant Zott een geweldig 4-gangen diner samengesteld voor maar € 42,50!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 mei 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
5-gangen Chef's suprise menu
€ 52,50

Zott behoort met hun gastronomische talenten tot de beste restaurants van Nederland!

Wilt u gastronomisch dineren op topniveau voor een vriendelijke prijs?

Alleen bij Diningcity kunt u nu deze speciale deal reserveren. Zott serveert een fantastische 5-gangen Chef's suprise menu voor slechts € 52,50 en bezorgd u daarmee een bijzondere en heerlijke dag.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en ga zelf proeven waarom Zott tot de top van Nederland behoort.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 augustus 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 194 mensen zeggen over Zott

8.1 Gebaseerd op 194 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Gezellig avondje uit eten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Ter gelegenheid van onze trouwdag uit eten gegaan bij Zott, een heel goede keus bleek dat te zijn. We hebben genoten van de heerlijke gerechten. De gastheer gaf ons goede aandacht en legde exact uit wat we te eten kregen. Dit restaurant is een echte aanrader.

Joshuankomo op 17 januari 2020
Geverifiëerd

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

We zijn echt in de watten gelegd. Een dissonant was achteraf echter de verrekening van een verkeerd wijnarrangement. Ik ga dit per schrijven aankaarten bij Zott. Gezellige, intieme sfeer en een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Jack op 26 oktober 2019
Geverifiëerd

"Leuke avond gehad"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Erg lekker gegeten en een leuke en gemoedelijke avond gehad. Verrassende gerechten, de kinderen hebben ook zonder morren alles netjes opgegeten. Vriendelijke bediening en niet vertrokken met een overvol gevoel maar precies goed.

De Langen op 23 oktober 2019

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Het eten was bijzonder goed. Bediening uitermate vriendelijk en attent.

Michel Wennekers op 20 oktober 2019
Geverifiëerd

8.0 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 6

Locatie erg leuk zo aan dat haventje. Jammer dat we de enige gasten waren. Het enige minpuntje vond ik de vraag of we wat brood en hapjes bij het aperitief wilden hebben (ik dacht dat het er gewoon bij hoorde) en dan later op de rekening 15 euro zie staan voor wat bruin brood met twee smeerseltjes, een paar olijfjes...

Lees hele review

Locatie erg leuk zo aan dat haventje. Jammer dat we de enige gasten waren. Het enige minpuntje vond ik de vraag of we wat brood en hapjes bij het aperitief wilden hebben (ik dacht dat het er gewoon bij hoorde) en dan later op de rekening 15 euro zie staan voor wat bruin brood met twee smeerseltjes, een paar olijfjes, bakje nootjes en twee plakjes rauwe ham. Ik dacht meteen, zo de kortingsbon is aardig verrrekend!

R Meijer op 12 september 2019
Geverifiëerd
Jeroen Restaurant Zott heeft gereageerd op 13 september 2019

Meneer en Mevrouw Meijer,

Wat leuk dat jullie de korting bon hebben verzilverd in ons restaurant deze week.
Helaas was het een rustige avond voor ons, af en toe heb je wel eens zo een avond dat het erg stil is in het dorp. Fijn dat u mij wel vertelde een leuke en fijne avond te hebben gehad tijdens het afrekenen.
Het hapje wat u vooraf heeft gekregen kost €4,- per persoon. Voor 2 personen heeft u ook €8,- betaald i.p.v. de door u genoemde €15,-. Voor de zekerheid heb ik dit even nagekeken op uw rekening, en u heeft echt maar €8,- betaald voor prachtig rustiek brood met Boeren Utrechtse oude kaas, mooie Italiaanse Prosciutto Di San Daniele, roomboter met tomaat, zwarte olijven en huisgemaakte kruidenmayonaise en een noten/pinda mix.
Of onze gasten met of zonder korting bon komen eten, iedere gast bieden wij de mogelijkheid om bij het aperitief een broodje te eten met bovenstaande garnituren. Nee, de €20,- korting is niet verrekend met het hapje wat u vooraf heeft gekregen.

Hopelijk hebben jullie achteraf nog even leuk kunnen wandelen door het mooie Vreeswijk.
Ondanks de voor u nare verassing op de rekening hopen wij u snel weer te verwelkomen in ons Restaurant.

Plattegrond Alle restaurantdeals in Nieuwegein e.o.

Toon telefoonnummer

Over Zott

Keuken: Mediterraan

Restaurant Zott is een heerlijke plek om te onthaasten, op een prachtige locatie in Nieuwegein.

De menukaart biedt een gevarieerd aanbod van verrukkelijke gerechten van verse vis, schaal- en schelpdieren, kalfsrib van de rôtissoire of lekker Hollands wild. Maar natuurlijk ook zuiver en pure vegetarische gerechten. Heerlijk en harmoniërend met verrassende wijnen uit de beste wijngebieden uit Frankrijk en natuurlijk Italië. Met de mooiste wijnkaart van Nieuwegein en omstreken met meer dan 100 etiketten zal je dan ook zeer zeker kunnen slagen om een lekker glas wijn te drinken.

Laat je verrassen door de culinaire gerechten van restaurant Zott.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Nieuwegein e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden